Resultaten laden ...

Condensatorweg 54

208 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 220 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sloterdijk
Bedrijventerrein Sloterdijk I

Quarter Avenue is een modern 'multi-tenant' kantoorgebouw aan de ringweg A10. Het gebouw is recent gerenoveerd. Sinds deze renovatie beschikt het gebouw over een gloednieuwe lobby/ hospitalityruimte, een nieuwe hoofdingang, fulltime bemande receptie, nieuwe liftlobby's en meer. Het gebouw telt tien verdiepingen van elk ongeveer 873 m², welke flexibel zijn in te delen. Ook is er genoeg parkeergelegenheid in de aangrenzende parkeergarage. Quarter Avenue beschikt over een totaal v.v.o. van 7.496 m².

Quarter Avenue is onderdeel van de groep Quarter Offices. Een high-quality werk- en leef concept met drie kantoorgebouwen in Sloterdijk. Vanwege de gunstige ligging en de optimale bereikbaarheid van Sloterdijk hebben zich inmiddels diverse toonaangevende bedrijven gevestigd waaronder Dell, Reed Elsevier, Ziggo, Vodafone, Netflix en Booking.com.

BESCHIKBAARHEID
Het totale gebouw heeft een v.v.o. van 7.496 m². Er komt 208 m² beschikbaar op de begane grond.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 220,- /m² /jaar, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
De voorschot servicekosten bedragen € 55,- /m² /jaar, exclusief BTW.

HUURTERMIJN
N.o.t.k.

ENERGIELABEL
Het gebouw beschikt over het energielabel A+++.

OPLEVERNIVEAU
- Hoofdentree met automatische deur en receptie
- Kabelschachten voor data- en telefoonverkeer
- Drie liftgroepen
- Drie mechanische ventilaties met topkoeling
- Sanitaire voorzieningen met de mogelijkheid voor de huurder om per verdieping een pantry toe te voegen
- Verlaagd plafond met ingebouwde verlichting
- Verwarming aangelosten op het stadsverwarmingsnet

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op de aangrenzende parkeergarage.

BEREIKBAARHEID
Quarter Podium is gelegen in de dynamische wijk Sloterdijk Westpoort, pal naast de ring A10 en Rijksweg A5. Amsterdam Sloterdijk heeft zich ontwikkeld tot een duurzaam en innovatief gebied. In de directe omgeving worden verschillende faciliteiten aangeboden, waaronder Padel banen, HITT Studio, Bret en The Breakfast Club.

Sloterdijk is één van de best bereikbare kantorenlocaties van Nederland. Met de komst van de Westrandweg en de tweede Coentunnel zal de relatie tussen economische activiteiten in Sloterdijk en die rond Schiphol – ook wel aangeduid als Westas – nog sterker worden. Quarter Podium ligt direct achter intercitystation Sloterdijk, het tweede NS-station van Amsterdam, welke directe verbindingen heeft met Amsterdam Centraal Station, Haarlem, Leiden en Luchthaven Schiphol. Een uitvoerig netwerk van bus, metro en tramlijnen maakt de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend.

Door de ligging langs de Rijkswegen A5, A10 alsmede station Amsterdam Sloterdijk is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Het gebouw is op slechts tien minuten vanaf Schiphol en circa tien minuten naar hartje centrum Amsterdam verwijderd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan