Resultaten laden ...

Cronenburg 150

30 - 573 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 35 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Buitenveldert-West
Aantal bouwlagen 2

ALGEMEEN
Per direct beschikbaar; representatieve kantoorruimte gelegen op loopafstand van de Zuidas. Het betreft een turn-key kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen van in totaal ca. 673 m² v.v.o. kantoorruimte en ca. 30 m² v.v.o. archiefruimte, gelegen in het woon- en kantorencomplex Cronenburg.
De kantoorruimte beschikt over stijlvolle glazen scheidingswanden en grote raampartijen, wat zorgt voor prettige en lichte werkomgeving. Tevens beschikt de kantoorruimte over een nette pantry, toiletgroepen, airco units en zonnewering. Via de interne trap heeft u toegang tot de begane grond, hier bevindt zich een unieke lunchruimte met een hoogwaardige keuken. Via de schuifdeuren heeft u toegang naar het ruime terras aan de voorzijde van het gebouw.
De kantoren vormen een eigen gescheiden bouwdeel en hebben een eigen entree, gescheiden van de toegang voor de bovengelegen appartementen. Ook beschikt het complex over een hoogwaardige fitnessruimte in de kelder welke door huurders gebruikt kan worden.

LOCATIE
Cronenburg is gelegen aan de Van Neijenrodeweg in Buitenveldert. De Van Neijenrodeweg is gelegen tussen de Buitenveldertselaan en Amstelveenseweg, via deze wegen zijn Amsterdam Zuid, de Zuid As en Amstelveen centrum eenvoudig binnen enkele minuten aan te rijden. Op loopafstand is een klein winkelcentrum gelegen met een supermarkt, een restaurant, een hotel en diverse lunch faciliteiten.

BEREIKBAARHEID
Auto
Het gebouw is gelegen aan de Van Neijenrodeweg in Buitenveldert. Vanaf de Ring A10 (afslagen S108 en S109) is het gebouw eenvoudig via de Buitenveldertselaan en de Amstelveenseweg aan te rijden.

Openbaar vervoer
Op loopafstand is op de Buitenveldertselaan een tram- en metrohalte (tramlijn 25 en 5/metrolijn 51 en 52) gelegen. Deze halte heeft een directe verbinding met Station Zuid, Amsterdam CS en het Centrum van Amstelveen.

BESCHIKBAAR VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is er totaal ca. 673 m² kantoorruimte en 30 m² archiefruimte beschikbaar, dit metrage is als volgt verdeeld:
Kelder: 30 m² v.v.o. archiefruimte
Begane grond: 100 m² v.v.o kantoorruimte
1e verdieping: 573 m² v.v.o. kantoorruimte

De metrage is vastgesteld conform een NEN2580 meting.

PARKEREN
Rondom het kantoorgebouw zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen gelegen. Hoewel het gebied betaald parkeren is, bestaat voor bedrijven de mogelijkheid parkeervergunningen te verkrijgen.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 235, -per m² v.v.o. per jaar, excl. BTW.
Archiefruimte: € 75,- per m² v.v.o. per jaar, excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² v.v.o. per jaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Huidige turn-key staat

HUURTERMIJN
Bij voorkeur 5 + 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

HUURPRIJSBETALING
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSDATUM
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ-model 2015.

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.