Resultaten laden ...

Croy 43

112 m2 kantoorruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 15.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Genderbeemd
Bedrijventerrein DE HURK

Ruim opgezet bedrijfspand te huur nabij het bedrijventerrein ‘’DE HURK’’ in Eindhoven.
De bedrijfsruimte is gelegen aan de Croy in Eindhoven. Welke ideaal is gesitueerd ten opzichte van verschillende essentiële uitvalswegen: A2/A67 richting het oosten (Duitsland), A2/A67 richting het zuiden (België) en de A2 richting het Noorden (Den Bosch).

PARKEREN
Op het perceel zijn twee (privé-)parkeerplaatsen beschikbaar.

DE BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte bevindt zich op de eerste verdieping, boven een ander (administratief) kantoor. Het pand is via de voorzijde eenvoudig bereikbaar. Via de toegangsdeur bereikt men de metalen trap met houten treden, welke op de eerste etage uitkomt. Aan de rechterzijde bevindt zich hier de toegangsdeur naar de tweede bedrijfsruimte, welke reeds is verhuurd. De linker toegangsdeur betreft het object van deze advertentie.

TOEGANG
De entree heeft een ruime toegangshal van ongeveer 30m2. Deze ruimte leent zich perfect voor ontvangst, een balie en berging van jassen.

RUIMTE 1
De entree verleent toegang tot de eerste ruimte, die vrij kan worden ingedeeld. Deze ruimte heeft een perfecte verhouding tussen daglicht en afscherming. De raampartijen zijn aan voorzijde zijden van het pand gesitueerd. Door de ligging op de eerste verdieping heeft deze ruimte veel privacy, maar zal de huurder wel goede uitkijk hebben op de toegang van het perceel. Zo zal een klant nooit over het hoofd worden gezien. Deze ruimte betreft ongeveer 70m2
Deze ruimte is voorzien van een inbouw airconditioning, verschillende stopcontacten en een keuken die is voorzien van alle gemakken; kookplaat, koelkast en oven/magnetron.

RUIMTE 2
Deze ruimte heeft een ongeveer een oppervlakte van ongeveer 15m2. De ruimte is gescheiden door een mooi afgewerkt muurt tot heup hoogte. Verhuurder is bereid in deze ruimte aanpassingen te doen naar wens van huurder. Deze ruimte heeft ook de CV installatie.

RUIMTE 3
De derde ruimte is via de entree ook toegankelijk. Deze ruimte wordt gescheiden door een ito wand. Verhuurder is bereid deze te verwijderen of te stucen. In overleg met huurder kan dit worden bepaald. Totale oppervlakte betreft ongeveer 15m2

SANITAIR
Via de toegangsruimte kan men de sanitaire voorzieningen bereiken. Deze deur is vanzelfsprekend afsluitbaar. Hier bevind zich een luxe afgewerkte badkamer met toilet.

Buitenruimte
Via de toegangshal kan men ook naar de buitenruimte. Deze buitenruimte is, zoals zichtbaar op de foto, gelegen op de zonnige zijde van het pand. Het betreft ongeveer 45m2 en is voorzien van hekwerk, kunstgras en luxe lounge set.

ALEGEMENE ZAKEN
De bedrijfsruimte is per direct beschikbaar. Het object wordt gestoffeerd aangeboden. De ruimte heeft veel natuurlijk licht, welke kan worden versterkt door kunstmatig licht.
De ruimte mag worden voorzien van promotiemateriaal. De voorgevel leent zich hier perfect voor.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

HUUROVEREENKOMST
Conform het model opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 2015 met bijhorende Algemene Bepalingen. Bij voorkeur tijdelijk voor 5 jaar met optioneel verlenging van 5 jaar. Andere looptijden zijn bespreekbaar.

HUURGEGEVENS
Bestemming volgens bestemmingsplan – kantoor.
Huurprijs € 15.000 per jaar excl. voorschot gas, water elektra. Deze wordt in overleg met eigenaar vastgesteld op basis van de bedrijfsvoering.