Resultaten laden ...

Cypresbaan 15 37

30 m2 kantoorruimte te huur in Capelle aan den IJssel

Kenmerken

Huurprijs € 375 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Hoofdweg Sector B
Bedrijventerrein Hoofdweg-Noord

Object
Exclusieve business units vanaf 30 m² gelegen op de 3e verdieping in het representatieve kantorencomplex “Central Trade Parc”. Het complex is gelegen op het bedrijvenpark Hoofdweg aan de Cypresbaan 15 te Capelle aan den IJssel. Het Central Trade Parc, bestaande uit 2 moderne geschakelde torens, is een zichtlocatie direct langs de rijksweg A20.

Locatie
Het bedrijvenpark Hoofdweg is uitstekend bereikbaar per auto. De op- en afritten (Rotterdam -Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 ligging op nog geen kilometer. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede het NS-/ metrostation Alexander.

Beschikbare business units
Op de 3e verdieping van Vleugel B zijn businessunits beschikbaar.

Unit VVO m² Huurprijs per maand exclusief BTW Beschikbaarheid
3.02 30 € 375,00 Per 1 april 2024

Inclusief
De volgende elementen zijn in de verhuurprijs opgenomen:
- Zakelijk GLASVEZEL internet (100MB)
- Vaste servicekosten

Mogelijkheden
Het is mogelijk om tegen betaling van € 350,= exclusief BTW per jaar een parkeerplaats te huren op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein.

Voorzieningen
Bedrijfsunits zijn voorzien van o.a.:
- Luxueuze entreehal met ontvangstruimte;
- Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- Luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
- Gescheiden dames en herentoilet;
- Pantry;
- Vloerbedekking;
- Serverruimte;
- Intercominstallatie;
- Kabelgoten voorzien van elektra en data-aansluitingen.

Huurtermijn
Minimaal 1 jaar.

Huurbetaling
Per maand per automatische incasso.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten
ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan