Resultaten laden ...

Davisstraat 131

71 m2 kantoorruimte te koop in Amsterdam

Kenmerken

Status Onder bod
Prijs € 278.500 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hoofdweg en omgeving

HET OBJECT
Nieuw in de verkoop: een zeer goed bereikbare bedrijfsruimte bestemd voor o.a. kantoor en diverse soorten dienstverlening van ca. 65 m² (V.V.O.), gelegen langs de Davisstraat 131 met eigen entree op de hoek met de Hudsonstraat. Het object verkeerd in casco+ staat, dit biedt de gelegenheid om volledig naar smaak en wens af te bouwen en is door de mooie hoekligging voorzien van veel lichtinval.

Het object is gelegen op een zeer centrale locatie in Amsterdam West. Het object is tevens gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (2 minuten loopafstand) alsmede diverse uitvalswegen en ligt in de nabije omgeving van o.a. het Rembrandtpark, het Vondelpark, de Foodhallen en diverse voorzieningen zoals een supermarkt, winkels en horeca.

OPPERVLAKTE
Het VVO metrage bedraagt 64,65 m² en het BVO metrage betreft 70,50 m². Zie plattegronden voor de onderverdeling van de metrages per ruimte.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt € 278.500,- kosten koper.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan ‘De Baarsjes’’, onherroepelijk vastgesteld op 16-05-2018 is van toepassing op dit adres. Het object heeft de bestemming Gemengd – 3.
Hieronder valt o.a.:
- Consumentverzorgende dienstverlening;
- Publieksgerichte zakelijke dienstverlening;
- Maatschappelijke dienstverlening inclusief bijbehorende ondergeschikte horeca;
- Kantoren;
- Galerieën;
- Bedrijven (categorie I en II uit de bij deze regels gevoegde Staat van inrichtingen).

EIGENDOMSSITUATIE
- Voortdurend recht van erfpacht;
- De erfpacht is afgekocht tot en met 28-02-2063;
- Van toepassing zijn de algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Amsterdam.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel G.

VERENIGING VAN EIGENAARS
- Bestaande uit 8 leden;
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 266,21-;
- VvE wordt beheerd door VvE Beheer Amsterdam.

VOORZIENINGEN
Het object zal worden opgeleverd in de casco “as-is” staat.

ONROERENDE ZAAK
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend Davisstraat 131 te 1057 TJ Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie C nummer 11896-A-5, uitmakende het zevenenzestig (67)
/vierhonderd achtentachtigste (488) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

BEREIKBAARHEID
Auto:
Met de auto is het object uitstekend bereikbaar via de A10/ Hoofdweg.
Parkeren:
Ruime openbare parkeergelegenheid in de Davisstraat en naastgelegen straten.
Openbaar vervoer:
Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer, tramlijn 7 en 17 stoppen op twee minuten loopafstand en staat in directe verbinding met centraal station.

LEVERING
De overdracht is zo spoedig mogelijk en uiterlijk 2 maanden na het tekenen van de koopakte.

NOTARIS
Notariskantoor Spier & Hazenberg te Amsterdam.

KOSTEN
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, inclusief de kosten van de koopakte en de transportakte zijn voor rekening van de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van het transactiebedrag te storten of te overhandigen op het rekeningnummer van de betrokken notaris, uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst. De door koper gestelde waarborgsom of bankgarantie zal van rechtswege verbeurd zijn ingeval koper in de nakoming van zijn verplichtingen tekort schiet.

DISCLAIMER
Verkoper en/of haar adviseur staan niet in voor de juistheid of volledigheid van de informatie welke beschikbaar is gesteld in het onderhavige document. De geïnteresseerde zal zich derhalve nimmer beroepen op de onjuistheid of onvolledigheid van de ter beschikking gestelde informatie. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen.

Alle informatie dient vertrouwelijk te worden behandeld. Geïnteresseerde zal op geen enkele wijze enige informatie welke zij heeft ontvangen in het proces openbaar maken op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bird Real Estate.

Verkoper behoudt zich het recht voor zonder opgave van reden :
1. het gehele verkoopproces te wijzigen;
2. onderhandelingen te beëindigen;
3. voorstellen af te wijzen;

Alle onderhandelingen die Bird Real Estate voert met kandidaten is onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring van verkoper.

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan