Resultaten laden ...

De Wadi 1

200 - 545 m2 kantoorruimte te huur in Hendrik-Ido-Ambacht

Kenmerken

Huurprijs € 185 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Ambachtszone
Bedrijventerrein Ambachtsezoom

Op een fraaie zichtlocatie, bij de entree van bedrijventerrein Ambachtsezoom wordt een circulair en energiepositief kantoorgebouw gerealiseerd. Energielabel A++++.

Het gebouw betreft een 2-laags kantoorgebouw met daaronder een halfverdiepte parkeergarage. Het gebouw voorziet volledig in de eigen energiebehoefte, is rondom voorzien van grote raampartijen en heeft een zeer compleet en hoogwaardig afwerkings- en voorzieningenniveau.

Op de begane grond is totaal ca. 545 m² VVO kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Deelverhuur vanaf ca. 200 m² bespreekbaar.

Op de begane grond wordt tevens een ontmoetingsruimte gerealiseerd die bestemd is voor gezamenlijk gebruik. De ontmoetingsruimte wordt voorzien van een luxe en uitgebreide keuken, een spreekkamer en presentatieruimte die voorzien is van een tribunetrap. In de parkeergarage wordt voorzien in ruime eigen parkeergelegenheid.

Locatie:
Bedrijventerrein Ambachtsezoom is gelegen op steenworp afstand van de op- en afrit van rijksweg A16 (Breda – Rotterdam). Diverse bushaltes op loopafstand.

Ambachtsezoom is een circulair bedrijvenpark. Het gebied wordt gerealiseerd op basis van Cradle to Cradle principes. Alle materialen die gebruikt worden voor gebouwen, straten en omgeving zijn 100% recyclebaar. Dat betekent dat de materialen van goede kwaliteit zijn, een lange levensduur hebben en telkens opnieuw kunnen worden gebruikt.

Afmetingen:
Ca. 545 m² V.V.O. kantoorruimte op de begane grond.

Deelverhuur vanaf ca. 200 m² bespreekbaar.

Parkeren:
12 eigen parkeerplaatsen. Tevens mogelijkheid voor het opladen van elektrische voertuigen.

Energielabel:
A++++.

Bouwaard/algemeen:
Het casco is opgebouwd uit houten kolommen, liggers, CLT-vloeren en houten puien / kozijnen met zonwerende, triple beglazing. Stabiliteit wordt verkregen vanuit de betonnen middenkern. Door de grote hoeveelheid hout slaat het gebouw CO2 op.

Het gebouw is energieneutraal: het wekt de volledige eigen energiebehoefte inclusief het gebruikersdeel op. Het hele gebouw is circulair en demontabel ontworpen. De hoofddraagconstructie, waterdichte schil, bouwkundige inrichting, installaties en alle toegepaste materialen kunnen allen van elkaar gescheiden geworden waardoor ze gemakkelijk vervangen of hergebruikt kunnen worden.

Het gebouw is ontworpen als een tweelaags volume dat is opgetild van het maaiveld om parkeren onder het gebouw en uit het zicht mogelijk te maken.
Overkragende gevelbanden variëren in diepte afhankelijk van de oriëntatie en dienen hierdoor ook als zonwering.

Voorzieningen/specificaties:
- entree met automatische schuifdeuren;
- gemeenschappelijke ontvangstruimte met luxe keuken, spreekkamer en presentatieruimte met tribunetrap;
- trapopgang en lift vanuit de parkeergarage;
- vrij indeelbare kantoorruimte;
- verhoogde computervloer;
- afgewerkte wanden;
- tapijt;
- ter plaatse van de werkplekken akoestisch klimaatplaat t.b.v. verwarming en koeling;
- zonwering;
- akoestisch houten plafond in verkeersruimten;
- systeemplafond met led-verlichting in de toiletten;
- luxe toiletgroep.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
- kantoorruimte : € 185,- per m² per jaar excl. servicekosten excl. BTW;
- parkeerplaatsen : € 750,- per plaats per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurperiode:
5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de
huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Parkmanagement Ambachtsezoom:
Op het bedrijvenpark komt een full service Parkmanagement. Parkmanagement is een aanspreekpunt voor ondernemers. Parkmanagement zorgt dat het bedrijventerrein schoon en veilig is en maakt ook gezamenlijke initiatieven mogelijk. Het doel hiervan is een gezamenlijke inzet van kwaliteit van het bedrijventerrein te waarborgen. Gebruiker zal dan verplicht worden zich aan te sluiten bij deze nader te noemen Vereniging.

Verwachte oplevering:
Op korte termijn beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan