Resultaten laden ...

Dorpsplein 8 - Langbroekerweg 1 0 ong

1.556 m2 kantoorruimte te koop in Doorn

Kenmerken

Prijs € 1.750.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Doorn-Zuid

ADRES
Dorpsplein 8, Langbroekerweg 1 en 1A (3941 MS) Doorn

ALGEMEEN
Het aanbod voor verkoop omvat verschillende eigendommen, waarvan Dorsplein 8 en de Langerbroekerweg 1A leeg en vrij van huur en gebruik worden opgeleverd, terwijl de Langbroekerweg 1 momenteel verhuurd is.

Dorsplein 8 is een potentieel aantrekkelijke mogelijkheid voor investeerders of kopers die op zoek zijn naar een pand dat direct beschikbaar is voor eigen gebruik of voor herontwikkeling. Met deze eigendommen vrij van huur en gebruik, bieden ze een flexibele opties, afhankelijk van de behoeften van de nieuwe eigenaar.

Daarentegen biedt de Langbroekerweg 1, hoewel momenteel verhuurd, een directe inkomstenstroom voor investeerders. Dit kan een interessante kans zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een pand met bestaande huurinkomsten en de potentie om de huurovereenkomst te behouden.

In het kader van vastgoedinvesteringen biedt dit aanbod een diverse mix van mogelijkheden, variërend van direct beschikbare panden tot een pand met lopende huurovereenkomst, waardoor het aantrekkelijk is voor verschillende investeringsstrategieën en doelstellingen.

LIGGING C.Q. BEREIKBAARHEID
Het object is door de centrale ligging uitstekend bereikbaar. Per auto is de locatie goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A12 en is ongeveer 5 minuten reistijd over een route van 3,9 km. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Maarn.

OPPERVLAKTE
Het voor verkoop beschikbare vloeroppervlak bedraagt totaal circa 1.556 m² verhuurbaar vloeroppervlak, onderverdeeld in:

Dorpsplein 8
Totaal circa 1.038 m² v.v.o., onderverdeeld als volgt:
• Circa 33 m² kelderruimte.
• Circa 467 m² begane grond;
• Circa 244 m² 1e verdieping;
• Circa 183 m² 2e verdieping;
• Circa 111 m² 3e verdieping.

Langbroekerweg 1 (Verhuurde staat)
Totaal circa 235 m² v.v.o. gelegen op de begane grond.

Langbroekerweg 1A
Totaal circa 283 m² v.v.o., onderverdeeld als volgt:
• Circa 72 m² begane grond (2x studio’s);
• Circa 70 m² 1e verdieping (2x studio’s + badkamer);
• Circa 142 m² 1e verdieping (berging/zolder).

De vermelde metrages zijn conform de NEN-2580 meetrapporten opgesteld door Object & Co. . Aan genoemde metrages kunnen geen rechten worden ontleend.

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, aan de achterzijde van de percelen.

HUUROVEREENKOMST
Er is momenteel een huurovereenkomst van kracht voor Langbroekerweg 1. Deze overeenkomst omvat winkel- en showroomruimte, inclusief kantoor, toilet, keuken en vijf parkeerplaatsen. In 2016 is er een Allonge opgesteld waarbij een stuk grond van circa 137 m² is toegevoegd. De jaarlijkse huurinkomsten bedragen € 19.723,- exclusief BTW (prijspeil oktober 2023). De duur van de huurovereenkomst loopt tot en met 31 december 2028.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Utrechtse Heuvelrug
Sectie : B
Nummers : 2306, 2385 en 2818
Kadastrale perceelgrootte : 131 m², 1105 m², en 593 m².
Zakelijk recht : Eigendom

BESTEMMING
Het vigerend bestemmingsplan is Doorn Zuid-Oost is van toepassing. Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Utrechtse Heuvelrug en/of de website van het omgevingsloket.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige en technische en milieukundige staat.

ENERGIELABEL
De energielabels zijn bijgevoegd.

KOOPPRIJS
De koopsom bedraagt € 1.750.000,-- kosten koper. Partijen zullen niet opteren voor een met omzetbelasting belaste levering.

Alle kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde overdrachtsbelasting, eventuele omzetbelasting en de kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt geleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische, milieukundige, juridische en (deels) verhuurde staat, de staat “as-is” met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte(n) van levering/verdeling.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de koopovereenkomst en de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan