Resultaten laden ...

Gutenbergweg 1

1.680 m2 kantoorruimte te koop in Culemborg

Kenmerken

Prijs € 2.000.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industriegebied
Bedrijventerrein Bedrijventerrein Pavijen I-IV

Locatie
Deze kantoorvilla met een moderne en frisse uitstraling, is strategisch gelegen op bedrijvenpark Pavijen op de hoek Erasmusweg / Gutenbergweg, op steenworp afstand van het centrum van Culemborg, alsmede de A2. De Erasmusweg vormt de voornaamste ontsluiting van het bedrijvenpark en u bent dan ook omgeven door gebruikers van naam waaronder de grootste werkgever van Culemborg, het Centraal Boekhuis. Het NS-station van Culemborg is tevens op loopafstand gelegen, hetgeen een perfecte ontsluiting biedt met het openbaar vervoer in de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Object
Beschikbaar is thans voor verhuur de gehele begane grond van circa 560 m² kantoorruimte, alsmede een geheel zelfstandig kantoorappartement op de bovenste verdieping (tweede etage - bouwlaag 3) ter grootte van circa 325 m². Er is dus al kantoorruimte beschikbaar in het gebouw in units vanaf circa 325 m².

Het gebouw is ook te koop. Uiteraard betreft het hier dan wel het gehele gebouw, inclusief de thans lopende huurcontracten met de diverse huurders op de eerste en tweede verdieping.

Opleveringsniveau
Het gebouw is voorzien van scheidingswanden en vloerbedekking, alsmede airconditioning. Het gebouw is tevens recent uitgerust met nieuwe c.v.-ketels met energielabel A!! Uiteraard is er de mogelijkheid tot het aansluiten op een glasvezelinternetverbinding. Kortom, er is met recht sprake van een compleet kantoorgebouw.

Parkeren
Op het voorgelegen eigen parkeerterrein is er de mogelijkheid tot parkeren.