Resultaten laden ...

Draaibank 10

300 m2 kantoorruimte te huur in Zaandam

Kenmerken

Huurprijs € 3.500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Havenbuurt
Bedrijventerrein Hembrug

Prachtig onder architectuur verbouwd kantoor, showroom, atelier, galerie van 180M2 eigen ruimte en 120M2 gemeenschappelijke ruimte in Gebouw 415 op het HEMbrugterrein.

Gebouw 415 is een voormalig munitiemagazijn uit het jaar 1951. Bij de herbestemming heeft de architect het gebouw opgedeeld in drie delen waarbij twee zelfstandige bedrijfs-/kantoorruimtes/showrooms zijn gecreëerd.

Het te huur aangeboden object meet in totaal 180m2 voor eigen gebruik en nog eens 120m2 gemeenschappelijk gebruik. De eigen ruimte is met een monumentale glazen wand afgescheiden van de rest van het pand. Hiermee blijft de ruimte een transparant en integraal onderdeel vormen van het geheel, maar is de ruimte ook volkomen zelfstandig af te sluiten: zowel beneden met twee grote glazen schuifwanden als boven met een glazen taatsdeur.

Over de gehele ruimte is vloerverwarming aangebracht in meerdere segmenten. De zuidgevel is geheel geïsoleerd alle beglazing is voorzien van HR++ isolatiebeglazing. Er is hoge snelheid glasvezel beschikbaar via een eigen subnet. De ruimte heeft naast de gemeenschappelijke toegang nog een eigen entree met twee grote openslaande deuren.

De entree van het pand is centraal gelegen in de gemeenschappelijke ruimte. Bij binnenkomst wordt je ontvangen in de volledig ingerichte professionele keuken. Rondom kan de ruimte benut worden om te lunchen. Er zijn twee toiletten en een technische ruimte. Voor iedere ruimte is een eigen gas- en electrameter geïnstalleerd. Over het gehele pand is een alarminstallatie aanwezig. De Modular verlichting kan traploos worden bediend met een app. Op de verdieping is in het gemeenschappelijke gedeelte een afsluitbare berging aanwezig voor eigen gebruik. De buitenruimte rondom het pand is vrij te gebruiken, bij het gemeenschappelijk deel is een terras aangelegd.

Metrages BVO

Totale vloeroppervlakte: 300m2 m²

Kantooroppervlakte eigen gebruik: 180m2 m²
Vloeroppervlak gemeenschappelijk gebruik 120 m² (delen met 1 andere ondernemer)

Parkeren
Vrij parkeren op het gehele terrein.

Ligging en bereikbaarheid
Pand 415 ligt in een parkachtige omgeving met veel bomen en groen. Het terrein is een puur en enigszins ruig van opzet, dat geeft een authentieke en industriële uitstraling. In de directe omgeving vind je panden met een veelal monumentale status. Er vind nog veel ontwikkeling plaats op het Hembrugterrein waardoor de levendigheid zal toenemen. Er wordt gewerkt aan een combinatie van de functies creatieve bedrijvigheid, horeca, bos en recreëren, wonen.

HEMbrugterrein ligt op de grens tussen Amsterdam en Zaandam en is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer en auto. Fietsen kan natuurlijk ook, vanaf de Dam in Amsterdam fiets je in 30 minuten naar het Hembrugterrein.

Bus: het HEMbrugterrein ligt vlakbij station Zaandam. Vanaf het station reis je verder met bus 65, 70 of 456.

OV-fiets: je kunt een OV-fietsen huren op het station. Met de fiets rijd je vanaf het station Zaandam in nog geen 10 minuten (2,8 km) naar het HEMbrugterrein.

Hempont: Het HEMbrugterrein ligt op loopafstand van Hempont. De pont vaart dagelijks 3 keer per uur tussen het Hempontplein in Amsterdam en de Hemkade.

Zaanferry (Zaanferry.com): Op donderdag t/m zondag is er een bootverbinding tussen Amsterdam CS en het Hembrugterrein.

HEMbrug biedt nog legio kansen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot de ontwikkeling van woningen. Ook is er de ambitie om een bootverbinding met Amsterdam CS te organiseren. Het doel? HEMbrug tot een (inter)nationale toplocatie ontwikkelen, waar je prettig en geïnspireerd kunt werken, ondernemen, recreëren en wonen.

Opleveringsniveau
Het te huur aangebodene is praktisch in nieuwstaat met alle comfort. Bij de renovatie is het gehele pand inclusief alle voorzieningen aangepakt en naar de huidige tijd gebracht. Het aangeboden object wordt ongemeubileerd en in turnkey staat opgeleverd.

Huurcondities

Huurprijs: € 3.500,00 per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst van 2 x 5 jaar geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 500,- per maand als voorschot welke jaarlijks met de werkelijke kosten wordt verrekend.

Hierin begrepen gas, water en elektra, glasvezel, verzekeringen, onderhoud en schoonmaak.

Aanvaarding: Per 1 januari 2024

Opzegtermijn: 3 maanden voor einde contractdatum

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan