Resultaten laden ...

Van Marwijk Kooystraat 3

181 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industriegebied Amstel
Bedrijventerrein Amstel Business Park Noord

OBJECT
Het gebouw aan de Van Marwijk Kooystraat is gelegen in het Amstel Business Park nabij de ringweg A10 en op loopafstand van het metrostation Overamstel. Het gebied is enorm in ontwikkeling en verandert van een traditioneel bedrijventerrein naar een gemengd woon-/ werkgebied en huisvest onder andere diverse moderne kantoren, hotels, restaurants, padel, woning ontwikkelingen (Amstelkwartier, KBF Dock, en Bijlmer Bajes kwartier) en diverse andere ondersteunende faciliteiten. Meer en meer jonge en creatieve bedrijven ervaren dit als prettig en vestigen zich graag in de directe omgeving. Tevens zijn gevestigde namen als Warner Bros en Q-music in dit gebied gevestigd.

De omgeving lag als werkgebied aan de rand van de stad. Maar met nieuwe woningbouw in de gebieden OverAmstel, Amstel III en de Nieuwe Kern groeien de gebieden dichter naar elkaar en naar de stad toe. Het gebied wordt door de Gemeente Amsterdam actief getransformeerd naar een multifunctioneel en creatief woon-/ werkgebied. De gunstige
ligging ten opzichte van de stad en de goede bereikbaarheid per metro, fiets en auto maken het een aantrekkelijk werkgebied.

OPPERVLAKTE
Voor verhuur is momenteel circa 181 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, welke als volgt in het gebouw zijn onderverdeeld:
1e verdieping (unit 3A) ca. 181 m² v.v.o. kantoorruimte

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeren mogelijk op de openbare weg of in de nabij gelegen parkeergarages.

Het gebouw heeft de beschikking over over een ruim afgesloten parkeerterrein. De 1e verdieping heeft de beschikking over 4 parkeerplaatsen.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: € 250,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 1.750,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
In nader overleg. Als verrekenbaar voorschot, te vermeerderen met BTW.

Huuringangsdatum:
In overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt in de huidige turn-key staat opgeleverd, o.a. voorzien van:
- Vissengraat vloer;
- Plafond afgewerkt met akoestisch absorptie materiaal in een lichtbeige kleur;
- Verlichtingsrail met zwarte LED spotjes;
- Sanitaire voorzieningen;
- Airconditioning.

Los meubilair is van de huurder (geleased), maar kan eventueel worden overgenomen.

BEREIKBAARHEID
De gunstige ligging ten opzichte van de stad en de goede bereikbaarheid per metro, fiets en auto maken het een aantrekkelijk werkgebied.

Per auto:
Per auto is de locatie goed bereikbaar. De afslag 11 Amsterdam-Amstel ligt om de hoek even als de ringweg A10 Zuid, die aansluit op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Utrecht) en de Rijksweg A4 (Amsterdam – Luchthaven Schiphol – Den Haag).

Per openbaar vervoer:
Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Op 200 meter loopafstand bevindt zich metrostation “Overamstel“ dat een directe verbindingen heeft met metro 51 naar NS-station “Amstelstation”, van waar een directe aansluiting is op de internationale luchthaven Schiphol en Amsterdam Centraal Station.

Lees meer op onze website:
http://www.trec.nl

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan