Resultaten laden ...

Emmasingel 33

388 m2 kantoorruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
Midden in het centrum van Eindhoven is het prachtige kantoorgebouw ‘De Emma’ gelegen. Samen met verschillende historische gebouwen aan de Emmasingel zoals De Lichttoren, De Admirant, de Witte Dame en het Philips museum, maakt De Emma deel uit van de historische fabrieksontwerpen van Philips, die vanaf de begin 20e eeuw gehandhaafd zijn gebleven. Op steenworpafstand gelegen van De Bergen met onder andere koffie- en lunchgelegenheden.

Voor verhuur is per direct deze unieke en prachtige kantoorloft met extra hoge plafonds op de vierde verdieping van gebouw De Emma beschikbaar. De Emma is prominent gelegen aan de Emmasingel, midden in Eindhoven Centrum. De Emma staat direct naast de eerste gloeilampenfabriek van Philips. Het gebouw heeft een mooie zichtlocatie aan de Emmasingel; de voormalige industriestraat van Philips.

Het kantoorgebouw is gelegen op 10 minuten lopen van het centraal station van Eindhoven. De busverbinding is uitstekend en er bevindt zich een bushalte direct tegenover het gebouw. Met de auto is het gebouw ook in circa 10 minuten te bereiken vanaf de snelwegen rondom Eindhoven.

Object en opleveringsniveau
Het betreft een open kantoorloft met mooi uitzicht over een van de meest levendige straten van Eindhoven. De beschikbare ruimte is circa 388 m² groot en ligt op de vierde verdieping van het gebouw De Emma. Deze karakteristieke ruimte kenmerkt zich door het uitzonderlijk hoge plafond. Dit zorgt voor een luxe en ruime uitstraling. De ruimte is eenvoudig en nog geheel naar wens in te delen. Het standaard (vernieuwde) opleveringsniveau is als volgt:
- centrale entree met twee liften naar bovengelegen verdiepingen;
- open plafondsituatie voorzien van ledverlichting;
- luchtklimaatsysteem met topkoeling;
- vloerafwerking die gereed is voor vloerbekleding;
- witte wanden;
- kabelgoten voorzien van elektra;
- gerenoveerde toiletgroep.

INDUSTRIOUS
Op de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping is het businesscenter Industrious gevestigd. Zij voorzien alle huurders in het gebouw van full service. Op de begane grond vindt men een representatieve entree met receptie, bemand door hospitality medewerkers van Industrious. De loungeruimte en bar op de begane grond kunnen gebruikt worden om gasten te ontvangen, gesprekken te voeren en gezellig te borrelen. Op de verdiepingen bevinden zich meerdere vergaderruimtes die via Industrious te boeken zijn.

In overleg kan Industrious ook de nieuwe huurder van de vierde verdieping voorzien van verschillende services en faciliteiten. Denk hierbij aan receptiediensten, restaurant en gedeelde meeting rooms.

Met meer dan 160 locaties over de gehele wereld is Industrious een van de marktleiders op het gebied van flex-werkplekken.

Het gebouw is voorzien van een energielabel A.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de bijhorende parkeergarage onder het gebouw. Bij de beschikbare kantoorruimte kan één vaste parkeerplaats gehuurd worden. Daarnaast is het mogelijk om parkeerabonnementen af te nemen bij Q-park de Admirant en Q-park de Witte dame, die met 2 minuten lopen te bereiken zijn.

Aanvaarding
De kantoorruimte is per direct beschikbaar voor gebruik.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan