Resultaten laden ...

Euregioweg 255

782 m2 kantoorruimte te koop in Enschede

Kenmerken

Prijs € 975.000
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Slank
Bedrijventerrein EUREGIO BEDRIJVENPARK

Namens de eigenaar bieden wij te koop aan het thans nog verhuurde kantoor-/bedrijfsgebouw aan de Euregioweg 255 in Enschede, gelegen op het gelijknamige ‘Euregio-bedrijvenpark’.

Het vrijstaande gebouw, dat geheel voorzien is van een metalen dak- en gevelbeplating, is gebouwd in 1997 en heeft een onderscheidende architectuur met aflopende daklijn. Het bestaat uit twee bouwlagen met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 1.088 m² (bruto 1.207 m²).

De begane grond bestaat uit circa 370 m² kantoorruimte en circa 294 m² bedrijfsruimte, de verdieping uit 412 m² kantoorruimte en 12 m² bedrijfsruimte. De huidige huurder heeft een deel van de bedrijfsruimte omgezet in onder meer verblijfsruimte en spreekkamers.

Het gebouw wordt verwarmd door middel van twee cv-ketels (Nefit Ecomline HR) en is tevens voorzien van een luchtbehandelingskast met topkoeling. Het kantoor op de begane grond aan de zuidzijde en de vergaderzaal op de 1e verdieping aan de zuidzijde zijn voorzien van een airco-installatie.

Het gebouw beschikt over een energielabel C.

Het pand is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg. De perceelgrootte is 2.550 m². Het buitenterrein is volledig bestraat en omheind en biedt parkeergelegenheid aan circa 31 auto’s.

Het object is op dit moment verhuurd. De huurder heeft vanwege een toegenomen ruimtebehoefte besloten zelf vervangende huisvesting te bouwen op een andere locatie. De huurovereenkomst eindigt op 31 december 2023, waarna het gebouw beschikbaar is voor eigen gebruik, dan wel wederverhuur.

Euregio Bedrijvenpark is een modern bedrijventerrein in Enschede-Oost, nabij de Duitse grens, ten noorden van de spoorlijn Enschede - Gronau. Het terrein huisvest 265 kleinschalige en middelgrote bedrijven. Het bedrijvenpark is snel en eenvoudig te bereiken via de A35.

De locatie is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op 5 minuten loopafstand vanaf het NS-station De Eschmarke.

Volgens het geldende bestemmingsplan ‘Euregio-Bedrijvenpark 2013’is het perceel bestemd voor gebruik door bedrijven in de categorieën 1 t/m 3.2 van de ‘Staat van bedrijfsactiviteiten voor bedrijventerreinen’.

Vraagprijs: € 975.000,- k.k.

Voor nadere informatie verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor of via de site 'Euregioweg255.nl'

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan