Resultaten laden ...

Fellenoord 39

30 - 360 m2 kantoorruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Fellenoord

Per direct te huur kantoorruimtes van 30 tot 360m2, op loopafstand van het station en het bruisende centrum! Start hier je bedrijf of breng het naar het volgende niveau!

Aan de voorzijde van het gebouw is een parkeerterrein gelegen. Tegen een meerbedrag kan hier door de huurders geparkeerd worden.

Services:
Snel internet door middel van glasvezelverbinding;
Inclusief schoonmaak.

Locatie:
Dit uniek gelegen kantoorgebouw is uitstekend qua bereikbaarheid. Binnen vijf minuten lopen bevindt zich treinstation Eindhoven Centraal. Daarnaast zijn er in de directe omgeving meerdere bushaltes gelegen die verbinding hebben met de andere stadsdelen in Eindhoven. Aan de voorzijde van het gebouw ligt een bushalte waar meerdere buslijnen vertrekken. Vanaf het kantoor zijn de op- en afritten van de A2, A12, A27 en de A28 gemakkelijk bereikbaar.

Voor nadere info kunt u bellen of mailen naar: info@viadaan.nl

Huurcondities

Huurprijs: € 100 per meter per jaar excl. BTW ex G.W.E.

Huurtermijn: 2 jaar

Servicekosten: € 20 per m2 per jaar

Aanvaarding: per direct

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 1 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan