Resultaten laden ...

Floraplein 2

30 - 95 m2 kantoorruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 800 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Den Hout
Bouwjaar 1880

Uw bedrijf vestigen in een prachtig monumentale kantoorvilla met uitzicht op het Floraplein? Momenteel is er één verdiepingen beschikbaar voor de verhuur. De kantoorvilla is gebouwd omtrent 1880 en heeft een statige, klassieke uitstraling met de bijbehorende details. Kenmerkend zijn de chique entree, diverse glas-in-lood ramen, hoge plafonds en originele ornamenten.

LET OP: Het pand is alleen geschikt voor zakelijke dienstverlening. Praktijk- en behandelruimte zijn niet mogelijk. De begane grond bestaat uit een kantoorruimte met uitzicht op het monumentale plein. Tevens komt de eerste verdieping beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Metrages

Beschikbare oppervlakte Begane grond: circa 30 m2 BVO

Beschikbare oppervlakte 1e verdieping: circa 65 m² BVO

Huurprijs: vanaf € 800,- per maand excl. BTW en excl. Servicekosten.

=====================

Wilt u alle beschikbare informatie over deze prachtige kantoorvilla ontvangen?

=====================

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorvilla is gelegen aan het Floraplein op loopafstand van onder andere het Houtplein en de Haarlemmerhout. Kenmerkend voor de locatie is de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N205 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A200 en de A5.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts circa. 200 meter loopafstand.

Parkeren

Het is mogelijk om bij de kantoorvilla te parkeren met een vergunning of via een parkeerapp. De vergunning is aan te vragen via de gemeente.

Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

De ruimte is geschikt voor ''Zakelijke Economische Dienstverlening''. Zodoende zijn praktijk- en behandelruimte niet wenselijk.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Alarminstallatie
• Dauerluftung
• Dubbele beglazing
• Hardhouten kozijnen
• Inbouwverlichting
• Internetaansluiting
• Pantry
• Parket
• Stucwerkwanden
• Stucwerkplafond
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• Wandradiatoren

Het pand is vrijgesteld van een energielabel omdat het een monumentaal pand is.

Huurcondities

Huurprijs: Huurprijs: vanaf € 800,- per maand excl. BTW en excl. Servicekosten.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Servicekosten: minimaal € 340,- excl. BTW per maand per verdieping/2 gebruikers

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan