Resultaten laden ...

Floris Versterlaan 61 B

120 m2 kantoorruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 2.050 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Groenoord

ALGEMEEN
Strategisch gelegen en courante turn-key kantoorunit van in totaal ca. 120 m² (incl. één parkeerplaats), gelegen op het voormalige Groenoordterrein. Nabij het voormalige Groenoordterrein wordt bedrijvencentrum Leidse Baan 2 ‘Werkpark Groenoord’ gerealiseerd. Het bedrijfsverzamelgebouw heeft een moderne uitstraling en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.
‘Werkpark Groenoord’ is multifunctioneel en bovendien uitermate geschikt te noemen indien u een startende ondernemer bent of juist toe bent aan een volgende stap met uw bedrijf! Dit kleinschalige bedrijvencentrum biedt ruimte aan verschillende ondernemers die op zoek zijn naar een eigen bedrijfsruimte, geschikt voor werkruimte, showroom, atelier, productie en opslag. Door deze ruime functiemogelijkheden bieden de bedrijfsruimten aan de voorzijde bovendien extra mogelijkheden voor maatschappelijke functies zoals huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, welnessvoorzieningen, sportvoorzieningen en dienstverlening.
Bouwjaar 2023.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen. Door de nabijheid van de Gooimeerlaan en Willem de Zwijgerlaan is zowel het centrum van Leiden als de regio uitstekend bereikbaar. Diverse bushalten zijn gelegen op loopafstand. Rijksweg A44 ligt langs het nieuwe bedrijventerrein.

OPPERVLAKTE / INDELING
Deze bedrijfsunit heeft in totaal een oppervlakte van ca. 120 m² en is als volgt ingedeeld:
Begane grond: ca. 35 m²
Eerste verdieping ca. 85 m²

PARKEERMOGELIJKHEDEN
De bedrijfsunit beschikt over één eigen parkeerplaats.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorunit wordt turn-key opgeleverd en beschikt onder andere over:
- meterkast met zelfstandige nutvoorzieningen (elektra en water);
- geïsoleerde monoliet gestorte betonnen vloer met een vloerbelasting van ca. 1.000 kg/m² (bg) en ca. 250 kg/m² (1e verdieping);
- kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- geïsoleerde gevel en dak;
- trappartij naar verdieping;
- afgewerkte wanden
- elektra aansluiting van 3x 25A op basis van 230V;
- vloerverwarming;
- airconditioning;

HUURPRIJS
€ 2.050,00 per maand.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.

HUURTERMIJN
5 jaar + telkens 5 optiejaren, een kortere huurperiode is bespreekbaar.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Q1 2024.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Basis Bedrijfshuisvesting B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Leiden
Sectie: K
Nummer: 7384 A1

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Basis Bedrijfshuisvesting B.V.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan