Resultaten laden ...

Fonteinlaan 5 A

12 - 1.200 m2 kantoorruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 550 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Den Hout

Office Hotel Haarlem is een all-in kantorenconcept, waar je als ondernemer al vanaf €500,- per maand over een eigen kantoor / praktijkruimte beschikt. Ruimtes variëren in afmeting van ca. 12m2 tot 120 m2, afhankelijk van de beschikbaarheid. De kantoorruimtes worden aangeboden in combinatie met een all-in service pakket, zodat jij je alleen nog bezig hoeft te houden met de inrichting van je kantoorruimte / praktijkruimte en je daarna kunt focussen op je corebusiness. Office Hotel verzorgt onder andere de algemene ruimtes, vergaderruimte een supersnelle internetverbinding en nog veel meer!

Office Hotel Haarlem Zuid is gelegen in de Haarlemmerhout, nabij uitvalswegen richting de A9 (Amsterdam, Utrecht en Alkmaar). Het pand deed vroeger dienst als bank, maar is nu een kantorencomplex dat voorzien is van de modernste faciliteiten. Het ligt in een rustige en groene omgeving. De 30 moderne kantoorruimtes, evenals te gebruiken als praktijkruimte. Te huur vanaf 12m2. De ruimtes bevinden zich op de begane grond, de eerste verdieping en tweede verdieping.

De locatie beschikt over:

Energielabel A++
Parkeerplaatsen op het terrein (€95,- per maand);
Glasvezel internet;
vergaderzalen;

Huurtermijn Vanaf 1 maand tot 24 maanden.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.