Resultaten laden ...

Ganzenmarkt 13

91 m2 kantoorruimte te huur in Oldenzaal

Kenmerken

Huurprijs € 12.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Kern

Op zoek naar een ultieme bestemming voor jouw onderneming? Aan de Ganzenmarkt 13 bieden wij een representatieve kantoorruimte van ca. 91 m² aan voor de VERHUUR. Deze ruimte is gelegen op een goede en herkenbare zichtlocatie, in de directe nabijheid van het gemeentehuis met een uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden voor de deur. Wordt deze locatie het nieuwe epicentrum van jouw bedrijf?

Indeling en oppervlakten
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 91 m² en is als volgt onderverdeeld:
Entree, meterkast, vrij indeelbare kantoorruimte v.v. veel daglichttoetreding, separate spreekkamer, pantry/berging en een toiletruimte met voorportaal.

** De oppervlakte is gemeten door verhurend makelaar. De opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. **

Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
• CV installatie met radiatoren
• systeemplafonds met (ingebouwde) verlichtingsarmaturen;
• vloerbedekking
• eenvoudige sanitaire voorzieningen
• pantry;
• airconditioning;
• poederblusser.

Locatieaanduiding en bereikbaarheid
De ruimte is gelegen aan de Ganzenmarkt, met het gemeentehuis en de Plechelmusbasiliek in de directe nabijheid. Het object is uitstekend bereikbaar door haar ligging in het stadscentrum van Oldenzaal, zowel voor eigen vervoer als openbaar vervoer. De binnenstad van Oldenzaal met al haar faciliteiten is op loopafstand bereikbaar en het NS-/Busstation is op circa 10 minuten loopafstand van het centrum van Oldenzaal gelegen.

Parkeren
Het object beschikt niet over eigen parkeervoorzieningen. In de directe omgeving (voorzijde) is echter een ruim parkeerterrein aanwezig (betaald parkeren).

Huurprijs
€ 12.000,- per jaar, excl. BTW en excl. g/w/e.

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
In overleg, doch per direct beschikbaar.

Indexering
Jaarlijks, voor het het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Zekerheidstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

** Collegiaal in de verhuur met HOME makelaars **

Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak om ter plaatse te gaan kijken met één van onze makelaars om de verdere mogelijkheden te bespreken!

Disclaimer
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan