Resultaten laden ...

Geerstraat 38

226 - 1.506 m2 kantoorruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum
Bedrijventerrein Kantorenboulevard Heerlen (SD)

In een stadscentrum waar zowat ieder leegstaand kantoor getranformeerd wordt naar woningen, mogen we nu nog eens een echt mooi kantoor ten verhuur aanbieden. Gesitueerd op de hoek van de Geerstraat en de Schinkelstraat te Heerlen, op een perfecte zichtlocatie aan de rand van het Heerlense centrum, waar momenteel al de vergroening van het van Grunsvenplein/Schouwburgplein in volle gang is, en waarom heen honderden nieuwe wooneenheden worden gerealiseerd, is het goed toeven als zakelijke dienstverlener binnen dit object.

Te huur per bouwlaag van een dikke 300 m² v.v.o. vormt dit ons inziens het ideale kantoor voor de kantoorgebruiker die dicht aan de snelweg wil zitten, maar ook midden in de stad, waar parkeren geen issue is, waar plaats is voor groen/recreatie/vertier en vermaak, waar optimale openbaar vervoerverbindingen van toepassing zijn en waar je nog tot voor de deur kan komen met jouw auto.

Graag gaan we het gesprek aan met u! We willen graag jullie specifieke eisen implementeren inpandig. Een tailormade kantoor kan binnen no-time voor u gerealiseerd worden door verhuurder. Wil u dat liever zelf doen? Dat kan, dan is de ruimte in huidige casco staat te aanvaarden.

NB: ter illustratie treft u in de bijlage enkele indelingsvoorstellen van de kantoren.

Locatie:
Onderhavige locatie ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Zo wordt binnen het ‘schinkelkwadrant’ het Promenadepark gerealiseerd, een plek waar ruime appartementen en stadsvilla’s gebouwd worden. Dit alles midden in het groen. De nu nog grijze Promenade wordt omgevormd tot een bredere, groene straat met veel planten, stevige bomen en fijne speelplekken. Dit groen wordt vanuit de Promenade doorgetrokken naar het Burgemeester van Grunsvenplein, gelegen voor het theater. Daarnaast zijn er vele kantoren omgevormd tot woningen. Hierdoor resideren, consumeren en recreëren rondom dit kantoor duizenden mensen op dagdagelijkse basis.

Per auto: dit kantoor is uitstekend bereikbaar per auto via de snelwegen A76 (Aken-A2) en A79 (Heerlen-Maastricht) alsmede de stadsautoweg van Heerlen (N281). De steden Maastricht, Aken en Sittard-Geleen, vliegveld Maastricht Airport en de Brightlands Campus (Sittard) zijn binnen 15 autominuten te bereiken.
Per openbaar vervoer: het centraal station van Heerlen is op zeer korte loopafstand ?gelegen. Bij de stationsomgeving is eveneens het centrale busstation gelegen. Het volledige stationsgebied (genaamd Maankwartier) is recentelijk geopend.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Kelder opslagruimte ca. 322m²
Begane Grond kantoren ca. 313 m² (VERHUURD)
Eerste verdieping kantoren ca. 325 m²
Tweede verdieping kantoren ca. 320 m²
Derde verdieping kantoren ca. 313 m²
Vierde verdieping kantoren ca. 226 m² + dakterras

Totaal ca. 1.819 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen aanwezig. Verhuurder kan echter meer dan voldoende parkeerplaatsen ten verhuur aanbieden. Daardoor moet parkeren nooit een probleem zijn. Daarnaast is parkeren voor de deur tegen betaling mogelijk en zijn er diverse grote parkeergarages in de directe nabijheid aanwezig.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Cityplan Heerlen’ bestemd als ´Kantoor’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Huurgegevens:
Huurprijs as-is/where-is:
€ 100,- per m² per jaar, ex BTW.

Huurprijs na aanpassing verhuurder o.b.v. wensen huurder:
In nader overleg te bepalen.

Huurtermijn:
5 jaar met optieperioden van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan