Resultaten laden ...

Gildetrom 25

140 m2 kantoorruimte te huur in Veenendaal

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Faktorij en De Vendel
Bedrijventerrein De Faktorij

Hoogwaardige kantoorruimte uw standaard? Dan is Gildetrom 25 uw kans!

Deze op maat te realiseren kantoor- en showroomruimten zijn momenteel nog een blanco vel, maar zijn volledig naar wens op te leveren! Bekijk de foto’s en ervaar het mogelijke turn-key afwerkingsniveau.

Het betreft totaal circa 140 m² op de eerste verdieping.

De ruimten hebben veel daglichttoetreding en zijn voorzien van een eigen entree. Een deel van de kantoorruimte bevindt zich in de opvallende glazen serre, op de hoek van het bedrijfspand.

We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend bezoek. Onze makelaar zal u uitgebreid rondleiden en optimaal informeren over de mogelijkheden.

Met een ligging naast de Rijksweg A-12 (met de op- en afritten om de hoek), buslijn 83 (naar een tweetal NS-treinstations) is de bereikbaarheid zeer goed te noemen op bedrijventerrein De Faktorij. Ook landelijk bezien een mooi centraal punt.

Indeling en voorzieningen
Het object zal naar wens worden opgeleverd in de huidige of in een gerenoveerde staat. De definitieve opleveringswensen zullen plaatsvinden in overleg tussen verhuurder en huurder.

Vloeroppervlakte
-140 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Huurprijs
Vanaf € 95 per m², per jaar.

Parkeren
In het omliggende openbaar gebeid.

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Nader te bepalen.

Betaling
Huurpenningen en voorschot servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Aanvaarding
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars en/of VC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.