Resultaten laden ...

Grasweg 234

64 - 651 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 235 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buiksloterham
Bedrijventerrein Buiksloterham (bedrijventerrein)

Drie bijzondere commerciële ruimtes, met veel allure en uitstraling, allen gelegen op de begane grond. Deze ruimtes zijn zeer representatief, origineel, inspirerend en ruimtelijk. De gevelmaterialen van het gebouw zijn met zorg gekozen en de plint van de gebouwen is extra hoog, voorzien van grote glaspuien aan de straatzijde.

LOCATIE
Op een toplocatie op Overhoeks in Amsterdam-Noord, met uitzicht over het IJ. Meteen aan het water, op de smalle landtong tussen IJ en Tolhuiskanaal. De perfecte plaats om te wonen, recreëren en ondernemen. Onderdeel van stijlvol en stoer appartementengebouw ‘360 Degrees’ Amsterdam. Met voor de deur het groene Oeverpark in aanleg, met levendige wandelboulevard.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar middels de S118 richting de ringweg A10 Noord-West en richting de A8 en S116 richting de ringweg A10 noord en de IJtunnel en het centrum van Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Door de uitstekende ligging van het gebouw is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed. Het object is gunstig gelegen in Amsterdam Noord ten opzichte van Amsterdam Centraal station. Het is zowel met de tram, bus, metro en pont goed te bereiken. Tevens op 2 minuten loopafstand de pond naar Amsterdam Houthavens.

BESTEMMING
De bestemming is “Gemengd” en als volgt verdeeld:
- Unit 1: Horeca mogelijkheid: restaurant locatie (dag-horeca inclusief terrasmogelijkheid o.b.v. regels en vergunningen gemeente Amsterdam).
- Unit 2: Kantoor, dienstverlening.
- Unit 3: Kantoor, dienstverlening.

METRAGE
In totaal circa 651 m² v.v.o. gelegen op de begane grond en als volgt verdeeld:
- Unit 1: ca. 251 m² v.v.o.
- Unit 2: ca. 336 m² v.v.o.
- Unit 3: ca. 64 m² v.v.o.

PARKEERGELEGENHEID
In overleg is het mogelijk, mits deze nog beschikbaar zijn, er parkeerplaatsen bij te huren.

HUURPRIJS
EUR. 235,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

BESCHIKBAARHEID
Oplevering c.a. Q2 2022.

OPLEVERNIVEAU
De commerciële ruimten zullen op casco-basis worden opgeleverd en zijn geheel naar eigen wens indelen en afwerken. De plafonds zijn hoog (unit 1 en 2), namelijk circa 4,40 meter. Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen entree aan de straatzijde.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand/kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.