Resultaten laden ...

Handelscentrum ZHZ 40 c

490 m2 kantoorruimte te huur in Barendrecht

Kenmerken

Status Onder optie
Huurprijs € 250 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt BT Handelscentrum
Bedrijventerrein Barendrecht-Oost

Casco kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van een representatief kantoorgebouw op zichtlocatie op bedrijventerrein Dutch Fresh Port. Het kantoor kan in overleg met huurder naar wens worden verbouwd en turn-key worden opgeleverd. In de brochure vindt u foto’s van de inrichting en afwerking van de 2e en 3e verdieping om een beeld te geven van de mogelijkheden.

Het pand bevindt zich in het gebied ‘De Stationstuinen’ waar in de toekomst bedrijvigheid zal plaatsmaken voor woningbouw.

Het object beschikt over ruime parkeergelegenheid en is zeer goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A15, A16 en A29. Het NS-station Barendrecht bevindt zich op een steenworp afstand. Aan de voorzijde bevinden zich padelbanen en Café Clementine. Verder is Hotel Van der Valk Ridderkerk binnen enkele autominuten te bereiken.

Locatie:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Dutch Fresh Port. Het NS-station bevindt zich op een steenworp afstand van dit complex.

Bedrijventerrein Dutch Fresh Port staat direct in verbinding met de Rotterdamse haven (Port of Rotterdam, 20 minuten, 15 kilometer) via de A15 en de Antwerpse haven (57 minuten, 86 kilometer) via de A16.

Afmetingen:
Ca. 490,5 m² kantoorruimte op de 1e verdieping.

Parkeren:
20 eigen parkeerplaatsen.

Bestemming:
Kantoordoeleinden.

Energielabel:
Energielabel A.

Voorzieningen/specificaties:
In overleg tussen huurder en verhuurder kan de kantoorruimte naar wens turn-key worden opgeleverd. Hierbij kunt u denken aan vloerafwerking, compartimentering, plafondafwerking, luchtbehandeling en moderne sanitaire voorzieningen. De foto’s van de 2e en 3e verdieping geven een beeld van verschillende mogelijkheden qua afwerking en compartimentering.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurperiode:
10 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering:
In nader overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan