Resultaten laden ...

Hengelosestraat 141

256 m2 kantoorruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 45.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Tubantia-Toekomst

ALGEMEEN
Gelegen op een prachtige zichtlocatie, aan één van de belangrijkste verkeersaders van Enschede, is deze karakteristieke kantoorvilla per direct beschikbaar voor de verhuur. De kantoorvilla is gelegen pal aan de kruising van de Tubantiasingel en Hengelosestraat waar dagelijks enkele duizenden fietsers en voertuigen passeren.

De zelfstandige kantoorvilla, bestaande uit drie bouwlagen, heeft een totale oppervlakte van ca. 256 m². Per bouwlaag is de kantoorvilla voorzien van diverse ruimtes waardoor eenvoudig en snel een prettige, afgescheiden, werkomgeving gecreëerd kan worden. Alle kantoorruimtes zijn voorzien van veel daglichttoetreding waardoor het ervaren wordt als een prettige werkomgeving.

Authentieke elementen zoals bijvoorbeeld een en-suitedeur, glas-in-lood en een prachtige marmerenschouw zijn details welke goed bewaard zijn gebleven. De kantoorvilla is daarnaast ook voorzien van hedendaagse gemakken zoals airconditioning, een hedendaagse ICT-infrastructuur en een badkamer op de eerste verdieping. Goed om te vermelden, er zijn een tweetal gescheiden toiletvoorzieningen in de kantoorvilla.

Aan de achterzijde van de kantoorvilla is een ruime parkeerplaats gelegen welke toegankelijk is vanaf de Hengelosestraat en Tubantiasingel. Tot het gehuurde behoren in totaal zes parkeerplaatsen.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw is gelegen aan de kruising Hengelosestraat en Tubantiasingel vanuit waar eenvoudig de Enschedese binnenstad bereikt. Per auto zijn de op- en afrit van de A35 gelegen op enkele rijminuten afstand. Middels het openbaar vervoer is het kantoorgebouw ook uitstekend bereikbaar, schuin tegenover het object is een bushalte gelegen vanaf waar een rechtstreekse verbinding is het het centraal treinstation van Enschede. Lopend is het treinstation gelegen op ca. 5 tot 10 minuten loopafstand.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 256 m² en is als volgt onderverdeeld:

Kelder: ca. 15,3 m²
Begane grond: ca. 88 m²
Eerste verdieping: ca. 85 m²
Tweede verdieping: ca. 67,4 m²

Het vloeroppervlak is ingemeten en berekend door Zibber conform de meetinstructie NEN 2580. Het meetcertificaat is op aanvraag beschikbaar.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel C.

PARKEREN
Aan de achterzijde is een ruim parkeerterrein gesitueerd welke toegankelijk is vanaf de Tubantiasingel en vanaf de Hengelosestraat. Tot het gehuurde behoren zes parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Twekkelerveld 2005“ heeft het onderhavige de bestemming “Gemengde voorzieningen 1“ d.w.z. kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Authentieke entree;
• Karakteristieke details zoals glas-in-lood, en-suite deur en een prachtige marmerenschouw;
• Deels v.z.v. parketvloer en vloerbedekking;
• Diverse inbouwkasten;
• Toiletvoorziening op de begane grond en eerste verdieping;
• Douche;
• Twee pantry‘s;
• Verwarming middels radiatoren;
• CV-installatie;
• Patchkast;
• Glasvezelbekabeling.

HUURPRIJS
€ 45.000,- per jaar, vrij van BTW.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Als uitgangspunt geldt een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW belaste huur en verhuur..

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan