Resultaten laden ...

Lubeckstraat 1

20 - 244 m2 kantoorruimte te huur in Oldenzaal

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein-Oostpoort
Bedrijventerrein HAZEWINKEL ZUIDWEST

Ben je op zoek naar een inspirerende en professionele werkplek? Zoek niet verder! We hebben maar liefst 7 fantastische kantoorruimtes beschikbaar, variërend in grootte van gezellige 20 m² tot ruime 60 m². Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een knusse ruimte om te groeien of een gevestigd bedrijf dat behoefte heeft aan extra werkplekken, wij hebben voor ieder wat wils.

Wat deze kantoorruimtes extra aantrekkelijk maakt, is onze flexibele huurmogelijkheid. Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen voor kortlopende of langlopende huurcontracten, afhankelijk van jouw behoeften. Of je nu slechts voor een paar maanden extra ruimte nodig hebt of voor langere tijd wilt huren, wij passen ons aan jouw planning aan.

Onze kantoorruimtes bieden niet alleen de perfecte omgeving om te werken, maar ook een scala aan voorzieningen om jouw werkdag zo comfortabel mogelijk te maken. Van snelle internetverbindingen tot ruime en lichte ruimtes, wij hebben alles wat je nodig hebt om productief te zijn.

En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt ons bedrijfspand zich op een ideale locatie, gemakkelijk bereikbaar en dichtbij allerlei voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Grijp deze kans en maak deel uit van onze bruisende community van ondernemers en professionals. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek welke kantoorruimte perfect bij jou en je bedrijf past!

Wacht niet langer, jouw nieuwe werkplek wacht op je!

Beschikbaarheid
A] 2.2 vergaderruimte 45,8 m2 € 500,00
2.5 kantine 27,8 m2
B] 2.7 kantoor 31,3 m2 € 375,00
C] 2.8 kantoor 35,8 m2 € 425,00
D] 2.9 kantoor 35,6 m2 € 425,00
E] 2.10 kantoor 22,3 m2 € 300,00
F] 2.11 kantoor 15,9 m2 VERHUURD
G] 2.12 kantoor 57,7 m2 € 650,00

Prijzen zijn excl. BTW - energiekosten afrekening in overleg

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen aanwezig voor- en achter het pand

Kantine
Een ruime kantine is aanwezig voor gezamenlijk gebruik

Toegang
De ingangsdeur is digitaal te openen. Tevens is er een intercom
systeem waarme je voor je klant bereikbaar bent zelfs als je niet aanwezig bent

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan