Resultaten laden ...

Herengracht 352 A

45 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 1.546 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Grachtengordel-West

Prachtige kantoorruimte aan de Herengracht beschikbaar bij Plekky.

Deze kantoorruimte van 45 m2 met eigen opgang is handig verdeeld in twee verschillende ruimtes. Zo kun je werken en/of een showroom combineren met opslag bijvoorbeeld.

In het hartje van Amsterdam biedt dit kantoor ruimte voor circa 4-6 personen. Om de hoek van de negen straatjes en het OV binnen handbereik is dit de perfecte plek om je bedrijf te vestigen.

Los van de mooie ruimte zijn er fijne faciliteiten zoals een mooie keuken en een douche. Verder is het kantoor volledig gerenoveerd, dus alles ziet er super strak uit.

Oppervlakte
Dit kantoor bestaat in totaal over 45m².

Ligging en bereikbaarheid
Gelegen midden in het centrum van Amsterdam en op loopafstand van de Dam en Centraal Station, is dit de ideale plek in een levendige buurt. Een tram & metrohalte zijn beide in de buurt binnen een paar minuten lopen.

Parkeren
Het is mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen bij de Gemeente Amsterdam.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan is het pand bestemd voor kantoordoeleinden, maar informeer gerust naar verdere specificaties.

Huurcondities

Huurprijs: €1.546,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: Minimaal 1 jaar en 3 maanden

Servicekosten: €85,90,- per maand ex btw.

Aanvaarding: Start huurperiode

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================