Resultaten laden ...

Herikerbergweg 145

252 - 1.569 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 43 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 231
Huur parkeerplaats € 1850 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk
Bouwjaar 2004
Energielabel B
Typische oppervlakte bouwlaag 5.423 m²

Het kantoorgebouw is in het midden van kantorenpark 'Plaza ArenA' gelegen, in het centrum is van Amsterdam Zuid-Oost. ‘Mercurius & Minerva’ beschikt in totaal over ca. 23.742 m v.v.o. aan kantoorruimte en heeft momenteel energielabel B.

Het kantoorcomplex biedt naast een zeer goed bereikbare en centraal gelegen kantoorruimte, tevens een scala aan voorzieningen in beide entrees van het kantoorgebouw. Beide kantoorgebouwen beschikken over een bemande receptie. Het kantoorgebouw 'Minerva' beschikt over een luxe koffiebar in de entree. Het kantoorgebouw 'Mercurius' is voorzien van een bedrijfsrestaurant (Vitam). Het gebouw bestaat uit twee delen; Mercurius en Minerva. De gebouwen zijn met elkaar verbonden op de 3e, 4e en 5e verdieping. Op het ‘Plaza Arena’ complex zelf is daarnaast nog een grote diversiteit aan voorzieningen gevestigd.

Beschikbaarheid per kantoorgebouw:

Mercurius: 2 units op de begane grond, 1e verdieping en 8e verdieping
Minerva: 4e verdieping

Locatie
In de directe omgeving bevinden zich meerdere amusement centra zoals de Amsterdam Johan Cruijff ArenA, de Afas Live, de Pathé Bioscoop en de Ziggo Dome. Winkelcentrum 'De Poort' ligt op loopafstand van het kantoorpand.
In de omgeving van Plaza ArenA zijn veel verschillende bedrijven gevestigd, waaronder de Deutsche Bank, BT, Cisco Systems, Citibank, Europeesche Verzekeringen, Huawei, TMF, Stryker, Adidas/Reebok, de Bijenkorf and Peugeot/Citroën Groep. In de nabije omgeving van dit het gebouw bevinden zich meerdere grote amusement centra wat een grote variëteit in publiek naar zich toe trekt, wat het aantrekkelijk maakt voor hotels om in de nabije toekomst hun deuren te openen.

Bereikbaarheid
Auto:
Met eigen vervoer is het kantoor zeer goed bereikbaar, vanwege de ligging naast de snelweg A2 (Amsterdam - Utrecht) met directe connectie naar de A9 en ringweg A10 (Haarlem - Amsterdam Zuidoost). Neem op de A2 afrit 1 Oudekerk a/d Amstel om vervolgens de N522 (Burgermeester Stramanweg) naar links te nemen.

Openbaar Vervoer:
Trein- en metrostation Station Bijlmer ArenA is dichtbij gelegen, welke zorgt voor een directe verbinding met de binnenstad van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland.

Parkeren
De parkeergarage beschikt over in totaal 231 parkeerplaatsen, de parkeernorm bedraagt 1:115. De parkeerplaatsen gelegen in de ondergelegen parkeergarage bedragen € 1.850,00 per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW (maandag tot en met vrijdag van 07:00 - 19:00 uur). Bovengenoemde prijzen zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd. Indien meer parkeren gewenst is kan dit direct bij de eigenaar van de parkeergarage (Parkeergebouwen Amsterdam) worden gerealiseerd.

Opleveringsniveau
Servicekosten: € 40,00 + € 3,00 voor het gebruik van het restaurant.

Het object zal worden opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
● Representatieve entreehal;
● Bemande receptie;
● Koffie bar;
● Bedrijfsrestaurant;
● Systeemplafond, met inbouw armaturen;
● Toiletgroepen per verdieping;
● 4 liften per bouwdeel;
● Wandgoten t.b.v. elektra, data en telefonie;
● Kolomvrije ruimten;
● Grote vloeroppervlakten.