Resultaten laden ...

Hogehilweg 6

186 - 794 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 35 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 13
Huur parkeerplaats € 1800 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk
Bouwjaar 1900
Energielabel B
Typische oppervlakte bouwlaag 760 m²

Object
Hogehilweg 6 is een modern multi-tenant kantoorgebouw gelegen op een aantrekkelijke locatie in Amsterdam-Zuidoost. In totaal bestaat het gebouw uit circa 3.142 m² kantoorruimte, welke verdeeld is over de begane grond en 4 verdiepingen en wordt het gekenmerkt door uitstekende parkeervoorzieningen.
In de directe omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven uit de zakelijke en financiële dienstverlening gevestigd zoals MWH Global, Epson, Amex, Computrain, Britisch Telecom, Truvo Nederland, Graydon, Cisco Systems, Telfort, ING en ABN AMRO.
Met name de centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer de rijkswegen A1, A2 en A9 alsmede de zeer goede parkeervoorzieningen maakt de Hogehilweg 6 tot een van de meest courante kantoorgebouwen in Amsterdam-Zuidoost.

Ligging
Dit kantoorgebouw ligt op een prominente locatie in Amsterdam-Zuidoost, dichtbij het met de architectuurprijs onderscheiden trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA en het Ajax voetbalstadion. De beide snelwegen A9 en A10 gaan richting Amsterdam Zuidoost en zijn direct verbonden met de A1 en A2.

Bereikbaarheid
Per auto:
Door de ligging van het gebouw nabij de rijksweg A2 en de rijksweg A9 is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. De Zuidas en het centrum van Amsterdam zijn binnen respectievelijk 10 en 15 minuten te bereiken via de A2 en A10. Tevens is Schiphol Airport binnen 15 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Op loopafstand van circa 5 minuten bevindt zich de metrohalte Amsterdam Bullewijk van waaruit iedere 7 minuten een rechtstreekse metro naar treinstation Bijlmer Arena vertrekt. Treinstation Sloterdijk is op deze wijze bereikbaar binnen 10 minuten Amsterdam Centraal Station binnen 17 minuten. Amsterdam Bijlmer Arena beschikt tevens over een directe verbinding naar Schiphol Airport en is binnen 13 minuten bereikbaar. Daarnaast ligt voor de deur van het gebouw de bushalte voor de bussen 120 en 126 en beschikt het gebied over een hoogwaardige busverbinding “De Zuidtangent”.

Beschikbaar
Een totaal van ca. 980 m² kantoorruimte is voor de verhuur beschikbaar, verdeeld als volgt:
Ca. 186 m² : begane grond
ca. 794 m² : 1ste verdieping.
Deelverhuur vanaf 186 m².

Huurovereenkomst
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 165,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeren
€1.800,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 35,- per m², te vermeerderen met BTW.

Parkeren
13 Parkeerplaatsen

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurperiode
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Oplevering
Het opleveringsniveau is incl. het huidige inbouwpakket o.a. voorzien van:
• Bedrijfsrestaurant op de begane grond.
• Vergaderzalen.
• Diverse Pantries.
• Concentratieruimte.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel.