Resultaten laden ...

Hoogoorddreef 60

482 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 225 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk

Het kantoorgebouw 'Centerpoint I' bevindt zich pal naast het station Amsterdam Bijlmer ArenA en beschikt over een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 9.064 m² v.v.o. kantoorruimte verspreid over 9 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een bemande receptie en een bedrijfsrestaurant met een terras aan het water. Dit jaar wordt de begane grond volledig gerenoveerd, waardoor deze begin 2025 zal zijn voorzien van een gloednieuwe receptie, bedrijfsrestaurant (inclusief coffeebar) en vergaderfaciliteiten. De eerste verdieping, daarentegen, is reeds hoogwaardig gerenoveerd en per direct beschikbaar. Dit is de laatste beschikbare unit in het kantoorgebouw, aangezien de overige gerenoveerde verdiepingen recent zijn verhuurd aan gerenommeerde huurders.

Locatie
Het kantoorgebouw ‘Centerpoint I’ aan de Hoogoorddreef 60 is gelegen op een herkenbare plek in het centrum van Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw ligt aan een overzichtelijke en goed bereikbare weg welke zeer nabij het metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt. Amsterdam Zuidoost beschikt over een grote diversiteit aan voorzieningen.

Het gebied wordt gekenmerkt door het veelzijdige aanbod van kantoren, winkels en uitgaansgelegenheden. Zo vind je in de directe omgeving de Amsterdam ArenA - Johan Cruijf ArenA, Ziggo Dome, Villa ArenA winkelboulevard, Pathé bioscoop, AFAS Live alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. In de directe omgeving bevinden zich ook de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, Deutsche Bank, ING, DAS, Stryker, De Bijenkorf, Amex, Adidas en NIO.

Daarnaast staan er nieuwe ontwikkelingen op de planning. Op het ArenA Park, het grasveld nabij de Amsterdam ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome komt het Urban Interactive District. Het omvat de ontwikkeling van een district bestaande uit onder andere een theater, een poppodium, kantoren, horeca, een hotel en ca. 650 woningen. Het zal een positieve bijdrage leveren aan een nieuw stedelijk gebied dat zal uitgroeien tot een nieuw stadscentrum.

Ook wordt Amstel III ontwikkelt tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC, onderdeel van een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Zuidoost. Het is samen met de ArenAPoort het derde werkgebied van Amsterdam waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen komen werken. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt.

Bereikbaarheid
Auto
Amsterdam Zuidoost ligt strategisch en is goed bereikbaar. Met de auto is de locatie bereikbaar via de rijksweg A2 en indirect via de rijkswegen A1 en A9 en de ring A10. Vanaf de A10 naar de A2 kan afrit 1 - Duivendrecht / Oudekerk a/d Amstel worden genomen. Luchthaven Schiphol ligt op 20 minuten afstand en het centrum van Amsterdam op ongeveer 10 minuten afstand en daarmee snel te bereiken.

Openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA is gelegen op slechts 300 meter afstand van het object. Zowel de metro, trein als verschillende buslijnen stoppen bij het station. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent, een directe busverbinding tussen station Haarlem en NS-station Amsterdam Bijlmer via Luchthaven Schiphol.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 225,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 2.000,00 per parkeerplaats per jaar op flexibele basis. De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is er nog één unit van 482 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 1e verdieping.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 55,00 - €65,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

De servicekosten zijn opgebouwd uit onder andere de energiekosten, receptie en het gebruik van het bedrijfsrestaurant.

Parkeren
Centerpoint beschikt over een buitengelegen parkeerterrein.

Naast eigen parkeerplekken biedt de Gemeente Amsterdam ook veel parkeergelegenheid aan door de parkeergarage onder de Amsterdam ArenA - Johan Cruijff ArenA (Transferium Amsterdam - P1). De parkeergarage ligt direct aan de A2. Het adres is Burgemeester Stramanweg 130, 1101 EP Amsterdam-Zuidoost. Bij de Gemeente Amsterdam kunnen er via een online formulier parkeerabonnementen worden afgesloten voor de gemeentelijke garages, waaronder de P1 garage - Johan Cruijff Arena. Er zijn parkeerabonnementen te koop voor parkeren tijdens kantoor- en daluren en voor full time parkeren.

Naast de parkeermogelijkheden onder de Amsterdam Arena is de parkeergarage van de bioscoop Pathé Arena ook een goed bereikbare mogelijkheid (P6 -Uitgaansdriehoek).

Opleveringsniveau
De kantoorruimte zal in gerenoveerde hoogwaardige turn-key staat worden opgeleverd, inclusief en onder andere:
- Vernieuwd systeemplafond met LED-verlichting;
- Nieuwe vloerbedekking;
- Nieuw geschilderde wanden (wit).

Faciliteiten
Het kantoorgebouw beschikt over de volgende faciliteiten:
- Bedrijfsrestaurant met Vermaat catering;
- Verschillende vergaderfaciliteiten (in huurprijs inbegrepen);
- Bemande receptie.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 1 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden. Kortere huurtermijnen zijn tevens bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct beschikbaar