Resultaten laden ...

Hoogoorddreef 60

995 - 2.478 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 225 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk

Objectinformatie
'Centerpoint I' beschikt over een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 5.167 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 9 bovengelegen verdiepingen. Op de begane grond is een receptie, vergaderruimte en een bedrijfsrestaurant gesitueerd. De achtste en negende verdieping worden volledig hoogwaardig gerenoveerd en turn-key opgeleverd. Bij deze renovatie worden ook de algemene ruimtes op de verdiepingen meegenomen. Deze renovatie is gereed in december 2023. Momenteel is Amsterdam Zuidoost volledig in ontwikkeling. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen zullen er op korte termijn ook woningen worden gerealiseerd rondom station Bijlmer Arena. Door de combinatie van kantoren - waaronder het toekomstige hoofdkantoor van ING aan de Bijlmerdreef - wonen, winkelen en uitgaan (entertainment) wordt het gebied steeds aantrekkelijker.

Locatie
Het kantoorgebouw ‘Centerpoint I’ aan de Hoogoorddreef 60 is gelegen op een herkenbare plek in het centrum van Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw ligt aan een overzichtelijke en goed bereikbare weg welke zeer nabij het metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt. Amsterdam Zuidoost beschikt over een grote diversiteit aan voorzieningen.
Het gebied wordt gekenmerkt door het veelzijdige aanbod van kantoren, winkels en uitgaansgelegenheden. Zo vind je in de directe omgeving de Amsterdam ArenA - Johan Cruijf ArenA, Ziggo Dome, Villa ArenA winkelboulevard, Pathé bioscoop, AFAS Live alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. In de directe omgeving bevinden zich ook de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, Deutsche Bank, ING, DAS, Stryker, De Bijenkorf, Amex, Adidas en NIO.
Daarnaast staan er nieuwe ontwikkelingen op de planning. Op het ArenA Park, het grasveld nabij de Amsterdam ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome komt het Urban Interactive District. Het omvat de ontwikkeling van een district bestaande uit onder andere een theater, een poppodium, kantoren, horeca, een hotel en ca. 650 woningen. Het zal een positieve bijdrage leveren aan een nieuw stedelijk gebied dat zal uitgroeien tot een nieuw stadscentrum.
Ook wordt Amstel III ontwikkelt tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC, onderdeel van een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Zuidoost. Het is samen met de ArenAPoort het derde werkgebied van Amsterdam waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen komen werken. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt.

Bereikbaarheid
Auto
Amsterdam Zuidoost ligt strategisch en is goed bereikbaar. Met de auto is de locatie bereikbaar via de rijksweg A2 en indirect via de rijkswegen A1 en A9 en de ring A10. Vanaf de A10 naar de A2 kan afrit 1 - Duivendrecht / Oudekerk a/d Amstel worden genomen. Luchthaven Schiphol ligt op 20 minuten afstand en het centrum van Amsterdam op ongeveer 10 minuten afstand en daarmee snel te bereiken.

Openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA is gelegen op slechts 300 meter afstand van het object. Zowel de metro, trein als verschillende buslijnen stoppen bij het station. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent, een directe busverbinding tussen station Haarlem en NS-station Amsterdam Bijlmer via Luchthaven Schiphol.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 225,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 2.500,00 per parkeerplaats per jaar op flexibele basis. De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Beschikbare vloeroppervlakte

De beschikbaarheid bestaat ca. 2.478,35 m² kantooorruimte en is als volgt verdeeld:

1e verdieping 488 m² v.v.o.
8ste verdieping 995 m² v.v.o.
9de verdieping 995 m² v.v.o.
Totaal 2.478,35 m² v.v.o.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 55,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.
De servicekosten zijn opgebouwd uit onder andere de energiekosten, receptie en het gebruik van het bedrijfsrestaurant.

Parkeren
Centerpoint beschikt over een buitengelegen parkeerterrein. De parkeernorm is 1:47. Naast eigen parkeerplekken biedt de Gemeente Amsterdam ook veel parkeergelegenheid aan door de parkeergarage onder de Amsterdam ArenA - Johan Cruijff ArenA (Transferium Amsterdam - P1). De parkeergarage ligt direct aan de A2. Het adres is Burgemeester Stramanweg 130, 1101 EP Amsterdam-Zuidoost. Bij de Gemeente Amsterdam kunnen er via een online formulier parkeerabonnementen worden afgesloten voor de gemeentelijke garages, waaronder de P1 garage - Johan Cruijff Arena.

Er zijn parkeerabonnementen te koop voor parkeren tijdens kantoor- en daluren en voor full time parkeren.
Naast de parkeermogelijkheden onder de Amsterdam Arena is de parkeergarage van de bioscoop Pathé Arena ook een goed bereikbare mogelijkheid (P6 -Uitgaansdriehoek).

Opleveringsniveau
Het object zal in gerenoveerde hoogwaardige turn-key staat worden opgeleverd, inclusief en onder andere:
• Vernieuwd systeemplafond met LED-verlichting;
• Nieuwe vloerbedekking;
• Nieuw geplaatste pantry;
• Nieuw geschilderde wanden (wit).

Faciliteiten
• Bedrijfsrestaurant met Vermaat catering;
• Meeting center (in huurprijs inbegrepen);
• Bemande receptie.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 1 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden. Kortere huurtermijnen zijn tevens bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct beschikbaar