Resultaten laden ...

Hospitaaldreef 27

500 - 8.857 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum Almere-Stad

Kantoorgebouw ‘De Landdrost‘ is een zeer hoogwaardige kantoorontwikkeling, gelegen in het centrumplan van Almere, tussen het Stadhuis en het Flevoziekenhuis. De centrale ligging van het gebouw en de sprekende architectuur zorgen voor een grote mate van herkenbaarheid. De ontwikkeling bestaat uit twee delen die tezamen een metrage hebben van circa 22.000 m² kantoorruimte. De twee bouwdelen zijn volledig van elkaar gescheiden en beschikken over separate entrees en installaties. Het eerste bouwdeel bestaat uit circa 9.000 m², verdeeld over 10 bouwlagen en is verhuurd aan de Hogeschool Windesheim. Het tweede bouwdeel bestaat uit circa 13.355 m² kantoorruimte, verdeeld over 14 bouwlagen. In de laagbouw die de beide bouwdelen met elkaar verbindt, bevindt zich de parkeergelegenheid met in totaal 180 parkeerplaatsen.

De locatie
Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum van Almere Stad tussen het Stadhuis en het Flevoziekenhuis.

Bereikbaarheid
Amsterdam-Centrum is 35 minuten rijden, Schiphol 40 minuten en de Zuidas en Utrecht beide 30 minuten. Ook per openbaar vervoer is De Landdrost prima bereikbaar. Het station ligt op nog geen 8 minuten lopen en treinen naar Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Utrecht, Amersfoort en Haarlem gaan vijf keer per uur (vanaf Almere Centrum). Bovendien is de Hanzelijn in aanbouw, de ontbrekende schakel tussen Lelystad en het oosten. De Landdrost ligt met een halte aan een vrije busbaan, die onderdeel uitmaakt van de snelle vrije bus routes door Almere.

Beschikbaarheid
Voor de verhuur is momenteel circa 8.857 m² beschikbaar.

Verdieping Metrage
-1 Parkeren Ca. 616,6 m²
Kantoorruimte bg Ca. 490,1 m² (gedeeltelijk)
Kantoorruimte 4e t/m 13e verd. Ca. 1.010,5 m² (per verd.)

Parkeergelegenheid
Voor het kantoorgedeelte van De Landdrost zijn 114 van de 180 parkeerplaatsen in de garage beschikbaar. De inrit voor auto’s is aan de achterzijde van het gebouw en vanuit de garage is er een rechtstreekse toegang tot de receptie van de kantoortoren. Daarnaast zijn er in de directe omgeving ruime mogelijkheden voor openbaar parkeren.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd, inclusief:
- Representatieve entree;
- 3 Personenliften;
- Mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
- Separate toiletgroepen per verdieping;
- Systeemplafonds voorzien van beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen;
- Gecompartimenteerde kabelgoten voorzien van elektra;
- Interne verbinding tussen de parkeergarage en het kantoor/de entree;
- Gebruik van hoogwaardige materialen;
- Turnkey oplevering is mogelijk.

Huurtermijn
5 jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Indexering
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs
Kantoor: € 145,00 per m² per jaar.
Parkeerplaats: € 1.500,00 per parkeerplaats per jaar.
Bovenstaande prijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader overeen te komen.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A++.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel verhuurder, gebaseerd op model 2015 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW-heffing
Het uitgangspunt is BTW-belaste verhuur, derhalve dienen alle bedragen te worden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Indien huurder niet aan het 90%-criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Gebruik/Bestemming
Kantoorruimte (Bron: gemeente Almere)

Bijzonderheden
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.