Resultaten laden ...

Hub Dassenplein 5

325 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Sittard-Centrum

ZICHTLOCATIE
Bent u op zoek naar kantoorruimte met status en allure, midden in het centrum van het fraaie Sittard, waar u geen parkeerproblemen ondervindt en binnen enkele minuten op diverse uitvalswegen kunt zijn? Dan is deze locatie zeker de moeite waard om te bezichtigen.

OBJECT
Het object is gelegen op een centrale locatie langs de Engelenkampstraat op loopafstand van de Sittardse Markt. Het object de voormalige kantoorruimte van de ING bank is ca. 325 m² groot (geheel begane grond). De eerste verdieping is in gebruik door het bedrijf VLM Accountants. Beide verdiepingen zijn zelfvoorzienend met een eigen ingang. De ruimte wordt in onderling overleg turn-key opgeleverd.

LOCATIE
Het object geniet een herkenbare ligging aan de Engelenkampstraat. De bereikbaarheid middels eigen vervoer is uitstekend. de Engelenkampstraat heeft een goede ontsluiting met de A2 hetgeen betekent dat steden als Maastricht, Antwerpen, Eindhoven en Heerlen op korte afstand zijn gesitueerd. Ook de provinciale weg N276 is op gelegen op enkele autominuten. Het NS-treinstation van Sittard is op circa 10 loopminuten bereikbaar. Diverse buslijnen stoppen direct nabij de kantoorruimte.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.