Resultaten laden ...

Industrieweg 71

471 m2 kantoorruimte te huur in Nunspeet

Kenmerken

Huurprijs € 45.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nunspeet-West
Bedrijventerrein Feithenhof

Op industrieterrein Feithenhof in Nunspeet mogen wij u kantoorruimte met een vloeroppervlak van ca. 471 m2 aanbieden. Op de begane grond heeft u de beschikking over één á twee ruimte kantoren, een pantry en dubbel toilet. Op de verdieping zijn 5 á 6 kantoorruimten en eveneens een pantry en dubbel toilet aanwezig. Dit maakt het geheel geschikt voor bedrijven die zoeken naar een combinatie van geschakelde kantoor- en vergaderruimten.

De kantoorruimten variëren in grootte van ca. 20 m2 tot ca. 58 m2. Doordat op beide etages een pantry én een dubbel toilet aanwezig zijn, kunnen de etages ook gesplitst gebruikt worden. Naar wens kan de wand direct bij de entree verwijderd worden zodat een grote balie c.q. ontvangsthal gecreëerd kan worden. Bij binnenkomst direct rechts kan een wand geplaatst worden voor het creëren van een extra kantoorruimte.

Aan de voorkant van het kantoor heeft u 7 parkeerplaatsen ter beschikking.

Onder c.q. naast deze kantoorruimten wordt door ons kantoor ook een bedrijfshal van ca. 1.212 m2 met gebruik van drie laaddocks aangeboden. Het geheel is ook in combinatie te huur.

LIGGING:
De kantoorruimten liggen op een gunstige locatie op industrieterrein Feithenhof in Nunspeet. Feithenhof is goed bereikbaar en ligt op korte afstand van de Rijksweg A28 (Amersfoort-Zwolle) en het NS-station. Verder zijn voorzieningen zoals winkels en het centrum op enkele minuten afstand.

FACILITEITEN:
• Cv-combiketel (Nefit);
• Airco;
• Alarminstallatie;
• Serverkast.

BESTEMMING:
Het geheel valt onder bestemmingsplan "Nunspeet west" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". De bestemmingsplanregels zijn op te vragen bij Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting.

VLOEROPPERVLAK:
Totaal ca. 471 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond en verdieping.

HUURTERMIJN
In overleg, minimaal twee (02) jaar.

HUURPRIJS
€ 45.000,- per jaar, exclusief G/W/E.

LEVERING EN DIENSTEN:
G/W/E verrekend verhuurder op narekening op basis van het aantal gehuurde M2’s.

AANVAARDING
Per direct.

OPTIE-/VOORTZETTINGSTERMIJN
In overleg.

CONTRACT
ROZ-huurcontract voor kantoor- en bedrijfsruimte, versie 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

WAARBORGSOM
Ter grootte van één kwartaalhuur.

INDEXERING
Jaarlijks conform CPI-Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Kok & Heijkamp Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan