Resultaten laden ...

Javalaan 7

9 - 1.008 m2 kantoorruimte te huur in Baarn

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Schoonoordpark

De vrijstaande villa ‘Canton’ is gelegen tegen het centrum van Baarn in een parkachtige setting en bereikbaar middels een statige oprijlaan. In deze unieke villa, die is aangewezen als rijksmonument, wordt thans kantoorruimte aangeboden op de eerste en tweede verdieping.
Op de plaats van de huidige villa ‘Canton’ stond tot 1910 een ouder gebouw in Chinese stijl, dat dateerde uit 1793 en eigendom was van de latere koning Willem II. In 1882 werd het terrein van Canton verkocht aan de Baarnsche Bouwterrein Maatschappij. In 1910 verrees op het terrein een nieuwe villa in zijn huidige setting, in opdracht van August Janssen, directeur van Deli-Batavia. Canton bestaat thans uit een ongeveer in het midden van het terrein gelegen villa in Neobarokstijl met een toegangshek in art-decostijl.
Momenteel is deze bijzonder stijlvolle villa gedeeltelijk in (eigen) gebruik als kantoorruimte door de Conservatrix Groep.

Locatie: De locatie bevindt zich op loopafstand van de gezellige dorpskern van Baarn en is door de nabijgelegen op- en afrit van de A1 (afslag 11) uitstekend bereikbaar met de auto. Er is bovendien ruime parkeergelegenheid beschikbaar op eigen terrein en mogelijkheid tot gratis parkeren op de openbare weg.

Bereikbaarheid: Het NS-station Baarn is gelegen op 1 km afstand.
Afstand tot:
- Amsterdam 37 km
- Utrecht 26 km
- Schiphol 48 km

De beide verdiepingen zijn toegankelijk met een kleine personenlift, maar tevens via de monumentale trap met uniek houtsnijwerk. De kamers op de eerste verdieping worden opgeleverd in de huidige staat en hebben de klassieke bij de villa passende uitstraling. De kantoorruimte op de tweede verdieping heeft een wat modernere afwerking.

Opleveringsniveau: De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd.

Parkeren: Er zijn op eigen terrein een ruim aantal parkeerplaatsen aanwezig, welke zullen worden toegekend.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: Huurprijs kantoorruimte 1e verdieping: € 160,- per m² excl. BTW per jaar
Huurprijs kantoorruimte 2e verdieping: € 135,- per m² excl. BTW per jaar
Huurprijs gezamenlijke ruimte: nader te bepalen.
Huurprijs parkeerplaats: € 360,- excl. BTW per jaar

Servicekosten: € 48,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op verrekenbaar voorschotbasis, ten behoeve van de kosten voor de volgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• Gas/water/elektra;
• Schoonmaakkosten;
• Raambewassing;
• Tuinonderhoud;
• Onderhoud en reparatie lift;
• Onderhoud schuifdeuren;
• Onderhoud en reparatie airc’s;
• Onderhoud alarm installatie;
• Onderhoud en reparatie brandbeveiliging;
• Afval containers;
• Internet kosten;
• 5% administratie kosten.

Huurtermijn: Huurperiode van 1-3 jaar.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijzonderheden: Gunning eigenaar voorbehouden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan