Resultaten laden ...

Joan Muyskenweg 40 - 148

131 - 2.118 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 165 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industriegebied Amstel
Bedrijventerrein Amstel Business Park Zuid

Met oog op de toekomst presenteert Cobraspen Vastgoed ‘Ankestyn’, een modern multi-tenant gebouw gelegen op het Amstel Business Park Zuid. Het pand, met herkenbare gele facade, is recent hoogwaardig gerenoveerd en biedt een prettige bedrijfslocatie die aan alle hedendaagse maatstaven voor moderne kantoorruimte voldoet.

In het dynamisch gelegen bedrijfsverzamelgebouw Ankestyn zijn meerdere kantoorunits beschikbaar.

MODERN MULTI-TENTANT GEBOUW
Het gebouw is eind jaren ‘70 ontwikkeld en is herkenbaar aan de geschakeerde gevel met gele panelen. Recent heeft Ankestyn een hoogwaardige renovatie ondergaan waarmee het gebouw voldoet aan de hedendaagse maatstaven voor moderne kantoorruimte.
Het multi-tenant gebouw beschikt over drie liften en op iedere verdieping is er een pantry en luxe toiletgroep te vinden. Verder zijn de klimaatinstallaties vernieuwd en is er de mogelijkheid om de ramen te openen. De gunstige ligging maakt ‘Ankestyn’ tot een gewilde kantoorlocatie.

DIVERSITEIT AAN BEDRIJFSRUIMTES
Ankestyn heeft moderne en lichte units te huur, in diverse oppervlaktes. Zo is er voor iedere ondernemer wel een geschikte bedrijfsruimte
Door het ruime aanbod aan verschillende units hebben we per verdieping een overzicht gemaakt met het ‘vanaf’-aantal vierkante meters en prijzen.

EERSTE VERDIEPING
De kantoorruimte op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van 929 m² (VVO). De unit is voorzien van een systeemplafond met verlichting en bewegingssensor. De witte wanden zijn strak afgewerkt en ook de vloer is opgeknapt. Er zijn meerdere (te openen) ramen aanwezig. In de unit zit verder een intercomsysteem, topkoeling en een pantry met een vaatwasser en koelkast. De etage is bereikbaar met de lift of trap. Ook is er een goederenlift aanwezig voor het vervoeren van zwaar materiaal.

TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede verdieping zijn drie bedrijfsruimtes beschikbaar met een oppervlakte van 133 m2, 166 m2 en 176 m2 (VVO). De units zijn voorzien van systeemplafonds met verlichting en bewegingssensoren. De witte wanden zijn strak afgewerkt en de ruimtes zijn voorzien van nieuwe vloeren.
Er zijn meerdere (te openen) ramen aanwezig die voor daglicht zorgen. De units zijn verder voorzien van een intercomsysteem, topkoeling en een pantry met vaatwasser en koelkast.

OMGEVING
Ankestyn is gelegen op het Amstel Business Park Zuid, een dynamische bedrijvenlocatie in Ouder-Amstel. Praktische voorzieningen als de Makro en de Sligro bevinden zich vlakbij.
Op loopafstand ligt het ‘Amstelkwartier’, een favoriet recreatiegebied voor vele Amsterdammers. Hier zijn diverse gezellige cafés en restaurants te vinden. Deze combinatie van bedrijvigheid en recreatie binnen handbereik zorgt voor een bruisende werkomgeving.

HUURPRIJS
Vanaf € 165,00 per m² per jaar te vermeerderen met service- en elektrakosten en BTW.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

OPLEVERINGSDATUM
In nader overleg.

BEREIKBAARHEID & PARKEREN
Uitstekend bereikbaar vanaf de A9, A10 en de A2. Met het OV prima te bereiken via tram 51 (halte Overamstel) en de metrolijnen 54 en 53 (halte Van der Madeweg). Parkeren is mogelijk op het openbare (betaalde) parkeerterrein naast het pand. Via de gemeente Ouder-Amstel zijn parkeervergunningen aan te vragen.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.