Resultaten laden ...

Joan Muyskenweg 40 - 148

131 - 2.118 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 165 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industriegebied Amstel
Bedrijventerrein Amstel Business Park Zuid

In het dynamisch gelegen bedrijfsverzamelgebouw Ankestyn zijn meerdere kantoorunits beschikbaar.

MODERN MULTI-TENTANT GEBOUW
Het gebouw is eind jaren ‘70 ontwikkeld en is herkenbaar aan de geschakeerde gevel met gele panelen. Recent heeft Ankestyn een hoogwaardige renovatie ondergaan waarmee het gebouw voldoet aan de hedendaagse maatstaven voor moderne kantoorruimte.
Het multi-tenant gebouw beschikt over drie liften en op iedere verdieping is er een pantry en luxe toiletgroep te vinden. Verder zijn de klimaatinstallaties vernieuwd en is er de mogelijkheid om de ramen te openen. De gunstige ligging maakt ‘Ankestyn’ tot een gewilde kantoorlocatie.

DIVERSITEIT AAN BEDRIJFSRUIMTES
Ankestyn heeft moderne en lichte units te huur, in diverse oppervlaktes. Zo is er voor iedere ondernemer wel een geschikte bedrijfsruimte
Door het ruime aanbod aan verschillende units hebben we per verdieping een overzicht gemaakt met het ‘vanaf’-aantal vierkante meters en prijzen.

BEGANE GROND
De kantoorruimte op de begane heeft een oppervlakte van 347 m² (VVO). De unit is voorzien van een systeemplafond met verlichting en bewegingssensor. De ruimte is licht en ruim door de vele (te openen) ramen.
Er zijn twee vergaderkamers aanwezig, welke zijn voorzien van glazen wanden. Verder beschikt de unit over een intercomsysteem, topkoeling en een pantry met een vaatwasser en koelkast.

EERSTE VERDIEPING
De kantoorruimte op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van 929 m² (VVO). De unit is voorzien van een systeemplafond met verlichting en bewegingssensor. De witte wanden zijn strak afgewerkt en ook de vloer is opgeknapt. Er zijn meerdere (te openen) ramen aanwezig. In de unit zit verder een intercomsysteem, topkoeling en een pantry met een vaatwasser en koelkast. De etage is bereikbaar met de lift of trap. Ook is er een goederenlift aanwezig voor het vervoeren van zwaar materiaal.

TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede verdieping zijn drie bedrijfsruimtes beschikbaar met een oppervlakte van 133 m2, 166 m2 en 176 m2 (VVO). De units zijn voorzien van systeemplafonds met verlichting en bewegingssensoren. De witte wanden zijn strak afgewerkt en de ruimtes zijn voorzien van nieuwe vloeren.
Er zijn meerdere (te openen) ramen aanwezig die voor daglicht zorgen. De units zijn verder voorzien van een intercomsysteem, topkoeling en een pantry met vaatwasser en koelkast.

VIERDE VERDIEPING
De vierde verdieping heeft een ruimte te huur met een oppervlakte van 143 m² (VVO). De unit is voorzien van een systeemplafond met verlichting en bewegingssensor. De ramen kunnen geopend worden en bieden een fraai uitzicht. In de unit zit verder een intercomsysteem, topkoeling en een pantry met een vaatwasser en koelkast.

HUURPRIJS
Vanaf € 165,00 per m² per jaar te vermeerderen met service- en elektrakosten en BTW.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

OPLEVERINGSDATUM
In nader overleg.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.