Resultaten laden ...

Jogchem van der Houtweg 14

116 m2 kantoorruimte te huur in De Lier

Kenmerken

Huurprijs € 1.500 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Nieuwe-Tuinen
Bedrijventerrein Handelscentrum Westerlee

Op het voormalig Greenery terrein op bedrijventerrein Westerlee in De Lier is per direct 1 solitaire kantoorruimte te huur, welke direct is te betrekken.

De kantoorruimtes zijn te betreden via een centrale opgang met een centrale ruimte. In deze centrale ruimte zit de centrale toiletruimte.

Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 93 m2 en is opgedeeld in één grote kantoorruimte en aparte spreekkamer. De spreekkamer is opgebouwd uit glazen wanden.

Verder is de kantoorruimte volledig gestoffeerd en luxe afgewerkt. De aangebrachte voorziening zijn automatische zonwering middels een weerstation, een eigen pantry, vloerverwarming, airconditioning, systeemplafond met ledverlichting, data- en elektra en centrale muziekinstallatie. U kunt deze kantoorruimte dan ook direct betrekken.

De huur van de kantoorruimte is inclusief gebruik algemene ruimtes, entree e.d. Kosten voor nutsvoorzieningen zijn voor rekening van huurder.

De bedrijfshal, waarboven de kantoorruimte zich bevindt, is in eigendom van de eigenaar. Het gebruik van de hal, tegen een extra vergoeding, is in overleg met de eigenaar op bepaalde tijdstippen gedurende een werkdag mogelijk.