Resultaten laden ...

Julianaplein 9

40 m2 kantoorruimte te huur in Zetten

Kenmerken

Huurprijs € 400 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Boven de Jumbo in Zetten komen per direct twee ruimtes beschikbaar als mogelijke praktijkruimte of kantoorruimte. Go4Fit Basic Zetten is per augustus 2023 huurder van het totale pand en heeft twee ruimtes beschikbaar voor onderverhuur.

De twee ruimtes zijn op de eerste verdieping. De ruimte aan de voorzijde van het pand is circa 20 vierkante meter en heeft openslaande ramen, deze ruimte is beschikbaar vanaf circa €400 per maand exclusief servicekosten. Er is ook nog een ruimte beschikbaar als bijvoorbeeld kantoorruimte of praktijkruimte. Deze ruimte is beschikbaar vanaf circa €300 per maand.

Go4Fit heeft ruime ervaring in het samenwerken met onder andere personal trainers, leefstijl coaches, schoonheidssalons, kapsalons en massage studio’s. De meer dan 400 wekelijkse bezoekers aan Go4Fit Basic Zetten zijn potentiële klanten voor uw onderneming. Er is momenteel al een fysiotherapeut in het pand gevestigd vandaar dat dit niet mogelijk is als bestemming van de aangeboden ruimte. Het doel van Go4Fit is altijd om elkaar te versterken en om te gaan voor een langdurige samenwerking. Indien je geïnteresseerd bent of graag komt kijken neem dan even contact met ons op.

Ligging en bereikbaarheid
De ruimte is gelegen aan het Julianaplein in het centrum van Zetten in de gemeente Overbetuwe. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenbestand en vervult daarmee een streekfunctie.

Binnen 2 minuten loopafstand is er op de Hoofdstraat een bushalte. Het dichtstbijzijnde treinstation is gelegen in Zetten-Andelst op 1,4 kilometer. Afstand tot de snelwegen:
- A15 - 1,6 km
- A50 - 6,1 km
- A73 - 17,3 km

Parkeren
Er zijn volop openbare onbetaalde parkeerplaatsen direct voor het pand gelegen.

Bestemmingsplan
Het pand valt binnen het bestemmingsplan Zetten -Hemmen vastgesteld op 24-10-2017 en heeft de bestemming 'centrum'. Het bestemmingsplan is in te zien op of bij de makelaar op te vragen.

Opleveringsniveau
Het pand is voorzien van eigen entree. Via de trap of lift is de eerste verdieping bereikbaar.

- Lounge – ontvangstruimte
- Keuken met voorzieningen
- Heren – dames toilet

Huurcondities

Huurprijs: € 400 per maand excl. BTW.

Huurtermijn: 12 maanden.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: in overleg.

Opzegtermijn: in overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van één maand huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan