Resultaten laden ...

Kadijk 5

275 - 2.817 m2 kantoorruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 165 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Universiteitscomplex
Bedrijventerrein ZERNIKE SCIENCE

Ontdek de allure van dit strakke kantoorpand. Met een ruimte van circa 2816,5m2, verdeelt over 3 etages, biedt dit pand uit 2000 een unieke combinatie van comfort en stijl. Een representatieve entree, flexibele indeling en moderne voorzieningen maken het ideaal voor bedrijven die streven naar een inspirerende werkomgeving.

Het pand is gelegen op het Zernike Campus: bij uitstek dé vestiging van kennisintensieve bedrijven, met name op gebieden als life science, sustainable society en IT. De relatie met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de Hanzehogeschool als buren ligt daaraan mede ten grondslag. De toegang tot Human Capital is zodoende binnen handbereik en er starten veel jonge ondernemers vanuit de kennisinstellingen waar de volwassen bedrijven graag mee samenwerken.

Oppervlakte
Het pand kan als geheel gehuurd worden, maar ook gesplitst per unit op basis van onderstaande verdeling. Hierbij is het ook mogelijk om meerdere aaneengesloten units te huren.

Unitoverzicht: zie plattegronden voor de indeling van de units.
Unit 1: 323m2
Unit 2: 317m2
Unit 3: 287m2
Unit 4: 296m2
Unit 5: 324m2
Unit 6: 321m2
Unit 7: 275m2
Unit 8: 341m2
Unit 9: 330m2

Ligging en bereikbaarheid
Met de ligging aan de Ringweg van Groningen is de Zernike Campus via de A7 en de A28 makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is de Zernike Campus goed te bereiken, op 100 meter afstand bevindt zich een bushalte.

Bestemmingsplan
Zernike Campus; gemengd. O.a. universitair en hoger onderwijs; bedrijven met o.a. laboratoriumfunctie; kantoren en zakelijke dienstverlening; maatschappelijke dienstverlening.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
- Afgewerkte vloeren
- Systeemplafond
- Pantry’s per etage
- Meerdere toiletgroepen per etage
- Luchtbehandeling met deels topkoeling en deels airco
- Databekabeling
- Verlichtingsarmaturen met LED verlichting
- Afgewerkte wanden

Het opleveringsniveau kan in overleg met verhuurder volledig naar wens aangepast worden.

Huurcondities

Huurprijs: €165,- per m2
Servicekosten: €50,- per m2

Aanvaarding: per 1 oktober 2024
Huurtermijn: in overleg
Opzegtermijn: in overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan