Resultaten laden ...

Keizer Karelplein 8 A

75 - 634 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs € 8.250 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Kommelkwartier

TE HUUR | KEIZER KARELPLEIN 8 A | MAASTRICHT

VERSCHOLEN PAREL IN HET CENTRUM VAN MAASTRICHT!

Kantoor houden in het historische centrum van Maastricht, nabij het Vrijthof.

Aan het historische Keizer Karelplein, onder de rook van de Sint Servaas Basiliek, bieden wij u aan deze instapklare kantoorvilla.

Het Rijksmonumentaal object, gerealiseerd in 1700, heeft meest recent dienst gedaan als kantoorruimte in de zakelijke dienstverlening. Ook is er op dit adres jarenlang een bank actief geweest.

We zoeken een huurder voor het totale verhuurbare vloeroppervlak, inclusief tuin. Deelhuur is evenwel ook mogelijk. Hierover treden we graag met u in gesprek en delen de verschillende opties met u.

Het object bestaat uit vier bouwlagen. Naast het souterrain (ca. 90 m² v.v.o.) bedraagt de begane grond ca. 192 m² v.v.o., de eerste verdieping ca. 191 m² v.v.o. en de tweede verdieping/zolder ca. 161 m² v.v.o. De onder architectuur, fraai aangelegde tuin behelst ca. 580 m² en is volledig omsloten.

Het object is bijzonder hoogwaardig afgewerkt. Veel originele details zijn bewaard. Ondanks de historische voetafdruk is het kantoor voorzien van een oplevering- en afwerkingsniveau, passende bij de tegenwoordige tijd.

Kortom een uniek en veelzijdig object in het hart van een van de meest geliefde steden van Nederland. Absoluut een bezichtiging waard, belangstellend vernemen wij uw reactie!

BASISKENMERKEN

Adres: Keizer Karelplein 8A, 6211 TC Maastricht
Bouwjaar: Omstreeks 1700 (bron: Bagviewer)
Gebruik: Zakelijke dienstverlening, kantooractiviteiten
Oppervlakte: ca. 634 m² v.v.o.
Perceeloppervlakte: 885 m²
Huurprijs: € 8.250,- per maand exclusief BTW, voor het volledige object. Deelhuur behoort tot de mogelijkheden.
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.

LOCATIE

De bereikbaarheid van Maastricht is geoptimaliseerd met de realisatie van de Willem Alexander Tunnel (Rijksweg A2). De A2 (Luik-Maastricht-Eindhoven-Amsterdam) is binnen 7 autominuten bereikbaar.
Maastricht is ook uitstekend bereikbaar met de trein. Dagelijks rijden er Intercity treinen in de richting Eindhoven, Utrecht, Amsterdam (NS) en treinen richting Sittard, Heerlen, Aken (Arriva). Daarnaast rijden er ook treinen naar België o.a. Visé en Luik (NMBS). Het Centraal Station ligt op loopafstand van het object, maar vanaf het station brengen verschillende lijnbussen u eveneens snel en gemakkelijk naar het centrum.
Onder het Vrijthof is een openbare parkeergarage gelegen met circa 450 parkeerplaatsen. In en rondom Maastricht zijn diverse parkeerterreinen en parkeergarages.

OBJECTINFORMATIE

Het gebouw is te huur als geheel. Het totale metrage bedraagt ca. 634 m² v.v.o.

Echter is deelverhuur ook mogelijk, de volgende units worden hierbij aangeboden:
Unit - Metrage (v.v.o.) – huurprijs
I (BG) - 147 m² - nader overeen te komen
II (1e VERDIEPING) – 75 m² - nader overeen te komen
III (1e VERDIEPING) – 86 m² - nader overeen te komen
IV (2e VERDIEPING) – 215 m² - nader overeen te komen

Parkeren:
Onder het Vrijthof is een openbare parkeergarage gelegen met circa 450 parkeerplaatsen. In en rondom Maastricht zijn diverse parkeerterreinen en parkeergarages. In het verleden heeft het beknopte stukje buitenterrein voor het entreeportaal van het object dienst gedaan als parkeerplaats voor maximaal twee auto’s.

Bestemming:
Als ruimtelijk kader geldt het Omgevingsplan ‘Gemeente Maastricht’ met specifiek voor dit object het bestemmingplan ‘Centrum’. Op basis van dit plan is het object bestemd als ´Enkelbestemming Centrum´, gebruik van het object als kantoorruimte is volgens het bestemmingsplan rechtstreeks toegestaan.
Het Omgevingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Bij deelverhuur zal e.e.a. in het object nader aangepast worden.

HUURGEGEVENS

Huurprijs: € 8.250,- per maand, excl. BTW voor het totale object.
Deelhuur: in overleg
Huurtermijn: Vijf jaren, met optieperiode(n) van telkens vijf jaren.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan