Resultaten laden ...

Keizer Karelplein 8A

742 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Kommelkwartier

Maastricht is bij uitstek de plaats waar mensen graag zijn. Om te recreëren, te ontwikkelen maar evengoed om succesvol te ondernemen. De statige behouden panden in de binnenstad bieden een uitermate representatief cachet. Om de hoek van de Vrijthof bij de ingang naar de schatkamer van de Sint-Servaasbasiliek is het Keizer Karelplein gelegen. Hieraan liggen de imposante panden waaronder de zeer goed onderhouden riante monumentale kantoorruimte in de villa aan het Keizer Karelplein 8A, 6211 TC Maastricht. Exclusief te huur via SmartProperty Makelaardij en per direct beschikbaar.

Indeling
De zeer goed onderhouden kantoorvilla met een uitermate rijke historie heeft 4 verdiepingen. Grote hoge ramen bieden een fantastische lichtinval en de uniek bewaard gebleven authentieke elementen brengen een perfecte harmonie en sfeer. Elke verdieping is voorzien van een gunstige indeling met alle benodigde faciliteiten.

Begane grond
Vanaf het Keizer Karelplein komt u bij de toegangspoort van de binnenplaats behorende bij de kantoorvilla. Privacy en veiligheid zijn gewaarborgd. Via de dubbele toegangsdeur komt u in de entreehal met toegang naar de verschillende imposante ruimtes. De royale voorkamer ensuite biedt toegang naar de achtergelegen kamer met een geweldig zicht op de riante stadstuin. Bewaard gebleven elementen alsook de hoge ramen en de eikenhouten vloer geven een prachtige allure. Aan de andere kant van de hal is nog een kamer, ingerichte keuken (Miele), sanitaire voorzieningen en de toegang naar de prachtig bewaard gebleven gewelfde mergelkelder volledig geklimatiseerd en voorzien van sfeerverlichting.

Tuin
De villa beschikt over een gevelbrede diepe stadstuin. Uniek in haar soort met delen van de oude stadsmuur van Maastricht. Een geweldige beleving. Middenin het centrum van de stad ervaart u hier een inspirerende rust en groenbeleving.

Souterrain
Het souterrain bestaat uit een grote indrukwekkende gewelfde kelder met volledige stahoogte. De vrijdagmiddagborrel, een vernissage, personele aangelegenheid of exclusieve receptie heeft hier alle ruimte in unieke Maastrichtse historische sfeer.

1e verdieping
Het statige trappenhuis brengt u op de verdieping alwaar 4 riante ruimtes gelegen zijn alsook een ruimte met verdiepingshoge kastenwand. Ook op deze etage ervaart u een geweldig lichtinval en de grandeur van deze mooie plek met zicht op de historische stadstuin aan de achterzijde en de Sint Servaas Basiliek aan de voorzijde.

2e verdieping
De bovenste verdieping is een volledig onderdak open ruimte biedt talrijke mogelijkheden en indelingsvarianten.Op deze verdieping is er een douchegelegenheid alsook een sanitaire voorziening.

Servicekosten
De servicekosten zijn nader overeen te komen.  

voor onder andere het periodiek onderhoud, herstel en de noodzakelijke inspecties en keuringen zoals nader gespecificeerd.

Bijzonderheden
- BVO: 742 m2
- VVO: 605 m2
- Perceel: 885 m2
- Beschikbaar: per direct
- Zeer goed onderhouden en in perfecte staat

Huurgegevens
- Huurprijs: € 8.250,- per maand excl. BTW voor het totale object
- Deelhuur: in overleg
- Huurtermijn: vijf jaren, met optieperiode(n) van telkens vijf jaren
- Huurbetaling: per maand vooruit

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden voor parkeren waarover wij u graag nader informeren.

Energielabel
- niet nodig (monument)

Plattegronden
- beschikbaar (in bijlagen)

De meting en berekeningen zijn op basis van de ”Meetinstructie NEN2580:2007" inclusief correctieblad C1:2008.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.