Resultaten laden ...

Petrus Regoutplein 1 B 01

651 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs € 6.836 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Statenkwartier

TE HUUR | PETRUS REGOUTPLEIN 1-B01 | MAASTRICHT

WERKEN IN EEN IMPOSANTE EN CREATIEVE OMGEVING MIDDEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN MAASTRICHT

Stap binnen in de wereld van zakelijke grandeur en ervaar de kantoorruimte die alles overtreft: welkom aan het Petrus Regoutplein 1B-01 in het hart van het betoverende Maastricht. Dit imposante en karakteristieke kantoorpand biedt een unieke gelegenheid om u te vestigen in een combinatie van stijl, functionaliteit en bereikbaarheid.

Met een indrukwekkende 651 vierkante meter aan ruimte, is deze kantoorruimte ontworpen met oog voor detail en luxe. De hoge plafonds, grote ramen en de historische uitstraling van het pand creëren een ambiance van ongeëvenaarde klasse. Laat je inspireren door de grandeur van de architectuur en geef jouw bedrijf de uitstraling die het verdient.

De ligging aan het Petrus Regoutplein plaatst je midden in het bruisende centrum van Maastricht. Geniet van de voordelen van een centrale locatie, met uitstekende bereikbaarheid voor zowel klanten als medewerkers.

De state-of-the-art faciliteiten en hoogwaardige afwerking tillen de kantoorervaring naar een hoger niveau. Ontdek de perfecte mix van traditie en moderniteit, waar elk detail getuigt van een ongeëvenaarde visie op zakelijk succes.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere een klimaatsysteem met topkoeling, kabelgoten met datapunten en patchvoorzieningen, verlichtingsarmaturen met inbouw led verlichting, sanitaire voorzieningen, één volledig uitgerust keukenblok en een alarminstallatie. Kortom, een volledig instapklaar opleveringsniveau.

BASISKENMERKEN
Adres: Petrus Regoutplein 1-B01, 6211XX Maastricht
Bouwjaar 1925
Gebruik: Kantoor, maatschappelijk, ambachtelijke werkplaats
Oppervlakte: ca. 651 m²
Huurprijs: € 6.836,- per maand excl. BTW
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk

LOCATIE
De Boschstraat in Maastricht is een gezellige en levendige straat gelegen in het hart van de stad. De straat is omgeven door verschillende restaurants, bars en winkels, waardoor er altijd iets te doen is. Ook is de Boschstraat dicht bij bekende bezienswaardigheden zoals het Vrijthof en het Bonnefantenmuseum.

De Boschstraat in Maastricht is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er zijn diverse bus- en tramverbindingen naar de straat, waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanaf elke locatie in de stad. Ook is er een treinstation in de buurt, Maastricht Station, waar treinen uit het hele land aankomen en vertrekken.

Voor degenen die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Er zijn verschillende parkeergarages en -terreinen in de buurt van de Boschstraat waar u uw auto kunt parkeren.

Bereikbaarheid:
Per auto: Vanaf de A2 is het object binnen 5 minuten te bereiken via de Noorderbrug.
Per openbaar vervoer: Busverbindingen richting Maastricht Station stoppen binnen loopafstand.

OBJECTINFORMATIE
Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte (v.v.o.)
Eerste verdieping - multifunctionele ruimte - ca. 651 m²
Totaal ca. 651 m²

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op basis van (maandelijkse) beschikbaarheid op de parkeerplaats van het Sphinxkwartier. Er zijn maximaal 8 abonnementen af te nemen i.c.m. deze kantoorruimte. Gezien de toekomstige herontwikkelingen in het omliggende gebied, kan verhuurder deze parkeerplaatsen alleen aanbieden zolang er sprake is van maaiveld parkeren.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Partiële herziening Sphinx´ bestemd als ´Enkelbestemming Centrum´.Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

HUURGEGEVENS
Huurgegevens:
Huurprijs: € 6.836,- per maand.
Huurtermijn: in overleg.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Zaken en diensten:
Het object beschikt over eigen bemetering voor stadsverwarming, elektra en water die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen te worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van stadsverwarming, elektra en water aan de betreffende nutsleverancier.

Daarnaast verzorgt de verhuurder enkele zaken en diensten die zijn verwerkt in het voorschot op de servicekosten. Het indicatieve voorschot aangaande de servicekosten bedraagt: € 1.900,- per maand excl. btw. Dit voorschot zal periodiek op basis van werkelijke kosten worden verrekend.
Door verhuurder worden de volgende zaken en diensten geleverd:
• Onderhoud van technische installaties (zijnde brandmeldinstallatie en luchtbehandeling);
• Onderhoud terreinvoorzieingen;
• Schoonmaak en onderhoud van de algemene ruimten;
• Schoonmaak en onderhoud van de ramen (buitenzijde);
• Afvoer van kantoorafval;
• Preventief onderhoud dak;
• Bijdrage gebiedsmanagement;
• Energiekosten algemene ruimten;
• Energiekosten individuele luchtbehandelingskast;
• Administratiekosten.

SELECTIECRITERIA EN -PROCEDURE
Selectiecriteria:
Om in aanmerking te komen voor de huur worden de volgende criteria gehanteerd:
• De aard van de bedrijvigheid van de (nieuwe) huurder dient aan ten minste 1 van de volgende aspecten te voldoen: Innovatief, kennisintensief, creatief, cultureel, ambachtelijk.
• Daarnaast dient de nieuwe huurder een bovenregionale en/of (inter)nationale uitstraling te hebben.
• Ook is het van belang dat de huurder betrokken is bij de directe omgeving en aangeeft op welke wijze men bijdraagt aan de aanwezige kwaliteit en sfeer van het Sphinxkwartier.
• Met het oog op een brede mix en goede balans van ondernemers in het gebouw, geldt daarnaast voor bestaande huurders dat deze niet te dominant aanwezig mogen zijn.

Selectieprocedure:
De rangvolgorde voor selectie wordt bepaald aan de hand van het moment van aanmelding vanaf het moment van publicatie.
• Het bedrijf wordt getoetst aan de hierboven genoemde criteria
• Indien de eerst ingeschrevene niet voldoet aan de hierboven genoemde criteria of de gesprekken niet leiden tot een huurovereenkomst dan wordt de 2e ingeschrevenen benaderd, enzovoorts.

Voorbehoud:
Uiteindelijke verhuring is te allen tijde onderhevig aan definitieve goedkeuring door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Maastricht.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan