Resultaten laden ...

Kerkstraat 9

82 m2 kantoorruimte te koop in Meerkerk

Kenmerken

Prijs € 850.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Meerkerk kern

WONEN EN WERKEN MET KLASSE - Dit imposante herenhuis is gelegen aan één van de oudste straten van Meerkerk. Het pand kent een rijke historie en heeft vroeger onder andere dienst gedaan als basisschool, als graanpakhuis en later als kaaswinkel.

Het object beschikt over een riant woonoppervlak van circa 446 m². Dit omvat een royale woonruimte, inclusief gelijkvloerse indeling met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, maar liefst 8 slaapkamers, 4 badkamers en een ruim souterrain. Daarnaast beschikt deze woning over een royale werkkamer en een grote inpandige kantoorruimte met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 82 m².

Door de gedeeltelijke centrumbestemming van het pand kan het zeer veelzijdig worden ingezet, denk hierbij bijvoorbeeld voor het houden van een kantoor-/ of praktijk-aan-huis. Het object is gesitueerd in het centrum van Meerkerk, met alle dagelijkse voorzieningen letterlijk om de hoek. De ligging is bijzonder gunstig, zo is de aansluiting op de rijksweg A27 op circa dan 5 autominuten gelegen, waardoor de grote steden goed bereikbaar zijn: Utrecht op circa 30 minuten en Amsterdam op 45 minuten.

OMSCHRIJVING VAN DE WONING
De woning staat op 652 m² eigen grond. Het object beschikt over een woonoppervlakte van circa 446 m² en heeft een inhoud van circa 1870 m³. Aan de achterzijde ligt de diepe tuin met eigen inrit waardoor er parkeergelegenheid is op eigen terrein.

GLOBALE INDELING:
Begane grond: Aan de voorzijde is de entree welke uitkomt in de vestibule met daarachter een lange hal. Vanuit de hal is aan de rechterzijde de woonkamer gelegen (van circa 32 m²) welke is voorzien van een schouw met open haard, balkenplafonds en karakteristieke hoge ramen met roedeverdeling. De royale woonkeuken is aan de achterzijde van het pand gelegen en mag met recht een volwaardige woonkeuken worden genoemd, deze ruimte beslaat namelijk zo’n 50 m²! De ruimte is voorzien van een royale keukenunit met houten kastfronten en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur en provisiekast bereikbaar. Via de openslaande deuren komt u via de keuken op het balkon. Naast de woonkeuken vinden we de ruime werkkamer (circa 42 m2), slaapkamer met badkamer en-suite, inloopkast en de toiletruimte. Aan de linkerzijde van de woning is een tweede ingang waar vanuit de kantoorruimte (circa 43 m2) bereikbaar is en waar zich de trap naar de twee “appartementen” op de verdieping bevindt.

Eerste verdieping: via de trapopgang vanuit de hal komt men uit op de ruime overloop. Vanuit hier is er toegang tot de 3 slaapvertrekken, de badkamer, de toiletruimte en is er een vaste trap naar de tweede verdieping. Tevens is er vanaf de overloop een loopdeur naar het dakterras, gesitueerd boven de bijkeuken. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping: Via de vaste trap komt u uit op de overloop met vaste kasten. Er zijn 2 slaapkamers op deze verdieping aanwezig.

“appartementen” 1e verdieping:
De trapopgang vanuit de hal bij de zijentree komt uit bij de twee appartementen, welke zijn gesitueerd aan de linkerzijde van het pand. Beiden appartementen kennen hun eigen voorzieningen voor sanitair en keuken. De ruimtes zijn formeel niet voorzien van eigen huisnummers en kunnen ook goed worden gebruikt als hobbykamer, werkkamer, atelier of andersoortig gebruik.
Souterrain: Vanuit de berging is een vaste spiltrap naar het souterrain. Hier treffen we een lange hal met loopdeur naar de tuin en is de werkplaats aanwezig.

RONDOM DE WONING
De woning is gelegen op twee percelen met een totale grootte van 652 m². Aan de voorzijde grenst de woning direct aan de Kerkstraat. Achter treffen we een diepe tuin (circa 26 meter diep) welke is gelegen op het westen. De tuin is groen aangelegd met onder andere een terras voorzien van klinkers, diverse grote borders met vaste beplanting en een grote pergola. Op dijkniveau (ter hoogte van de keuken) is er een ruim balkon van circa 26 m².

Aan de achterzijde is een gezamenlijke inrit waardoor er parkeergelegenheid is op eigen terrein.

Het object is gesitueerd in het centrum van Meerkerk. De dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, scholen, (sport)clubs en het medisch centrum zijn op zeer korte afstand bereikbaar.

GOED OM TE WETEN
Bouwwijze woning: traditionele bouw
Muren: metselwerk (deels in steens verband, deels in spouw)
Vloer: beton (souterrain + begane grond), hout (verdiepingen)
Dak: zadeldak gedekt met pannen, platte delen voorzien van bitumen.
Nutsvoorzieningen: aardgas-, water- en elektra, gemeenteriool en telefoon
Installaties: twee elektra aansluitingen aanwezig, 1 gasaansluiting. 12 zonnepanelen (eigendom) aanwezig op het dak.
Energielabel: G
Voorschot energie: € 615,-- per maand

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan