Resultaten laden ...

Keulenaar 28

95 m2 kantoorruimte te huur in Wijk bij Duurstede

Kenmerken

Huurprijs € 650 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen
Bedrijventerrein Langshaven

TE HUUR
Kantoorruimte
Keulenaar 28
3961 NM Wijk bij Duurstede

Op het bedrijventerrein Langshaven in 2008 gebouwd bedrijfscomplex met bedrijfsruimten, waarvan sommigen voorzien zijn van kantoorruimte op de eerste verdieping.

De bereikbaarheid van de Keulenaar is met het eigenvervoer redelijk te noemen. Via de N229 is het object bereikbaar en heeft een goede ontsluiting richting de rijkswegen A27, A12 en A2.

Het bedrijventerrein Langshaven ligt aan de westkant van Wijk bij Duurstede aan het Amsterdam-Rijnkanaal en grenst aan bedrijventerrein Broekweg (circa 33 hectare). Langshaven heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 10 hectare. Op het terrein mogen bedrijven komen in de milieucategorie 1 tot en met 4. De kade van de Langshaven is voor alle bedrijven toegankelijke. Bedrijventerrein Broekweg is een gemengd terrein met een variatie aan bedrijvigheid. Naast kantoren treft u onder meer constructie- en transportbedrijven, grootschalige detailhandel en auto- en caravanbedrijven.

Op de bedrijventerreinen is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals Koninklijke Fruitmasters, Jacomij, Aquarius Individueel BV, Omnia Reklame en Caring Fieldmarketing gevestigd.
Het verhuurbare vloeroppervlakte op basis van NEN2580 bedraagt circa 95 m²:

• circa 88 m² kantoor op de eerste verdieping en 7 m² algemene ruimte op de begane grond

Omschrijving kantoorruimte

Via de vaste trap bij de entree komt man op verdiepingsvloer. De verdieping is uitgerust als kantoorruimte met een nette uitstraling. De ruimte is ook uitstekend te gebruiken als showroom. De plafondhoogte van de verdieping is ca. 2,6 meter. Aan de voorzijde is daglichttoetreding middels deels te openen ramen deels v.v. ventilatiestroken.
?
Voorzieningen
• systeemplafond met inbouw TL-verlichtingsarmaturen
• radiatoren
• pantry met close in boiler (begane grond)
• toilet met fontein (begane grond)
• huidige vloerafwerking met tapijt
• gladde wandafwerking, wit geschilderd.

Algemene informatie object

Parkeren
Twee parkeerplaatsen voor de unit.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen” vastgesteld d.d. 27-09-2011 heeft de locatie de bestemming “Bedrijventerrein – 3”. De aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1, dienstverlening, kantoren tot een maximum van 2.000 m2 per bouwperceel en de daarbij behorende voorzieningen.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 650,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 240,- per maand en betreffen een voorschot op onderstaande, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• verbruik gas, water en elektra inclusief vastrecht
• onderhoud CV-installatie
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.
Verrekening vindt jaarlijks achteraf plaats op basis van werkelijke kosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 2 jaar met aansluitende perioden.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit middels automatische incasso.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2003.

Aanvaarding
Per direct.