Resultaten laden ...

Koningin Wilhelminaplein 13

1.400 - 12.000 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 225 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Westlandgracht

WFC Business, gevestigd in WFC Amsterdam, biedt een uitstekende zakelijke omgeving voor diverse bedrijven. Naast de beschikbare kantoorruimtes op standaard kantoorvloeren van ongeveer 1.400 m2, biedt WFC Amsterdam ook een scala aan voorzieningen die het tot een aantrekkelijke locatie maken voor bedrijven van elke omvang.

WFC bestaat uit 6 gebouwen, deze worden herontwikkeld en er wordt hier een combinatie van wonen en weken gerealiseerd. Wat betreft oplevering van de kantoorruimtes, kunnen huurders kiezen tussen Casco of Turn-key, afhankelijk van hun individuele vereisten en voorkeuren. Dit geeft bedrijven de vrijheid om hun ruimte aan te passen aan hun specifieke zakelijke behoeften.

Bovendien is WFC Amsterdam 24/7 geopend, waardoor huurders flexibiliteit hebben in hun werktijden en toegang hebben tot hun kantoorruimtes op elk gewenst moment. Deze toegankelijkheid draagt bij aan de algehele efficiëntie en productiviteit van de bedrijven die er gehuisvest zijn.

Gelegen aan de A10 Westas in Amsterdam, geniet WFC Amsterdam van een strategische locatie met uitstekende bereikbaarheid per auto, openbaar vervoer en zelfs per fiets. Deze centrale ligging maakt het gemakkelijk voor zowel medewerkers als klanten om het gebouw te bereiken, wat de aantrekkelijkheid ervan als zakelijke bestemming verder vergroot.

Beschikbaarheid
In WFC Toren 2 is er ca. 12.000 tot 16.000 m² v.v.o. per direct beschikbaar verdeeld over 9 vloeren (ca. 1.450 m² v.v.o. per verdieping).

In WFC Toren 4 is er ca. 33.000 m² v.v.o. vanaf 2027 beschikbaar.

In WFC Toren 6 is er ca. 11.000 m² v.v.o. vanaf 2027 beschikbaar.

Duurzaamheid
WFC Toren 4 & 6 beschikken na herontwikkeling over energielabel A. Daarnaast is het doel om te voldoen aan BREEAM en WELL certificaten.

Faciliteiten
- 24/7 beveiliging
- Receptie
- Uitgebreide faciliteiten: winkels, postkantoor, kinderopvang, sportschool, horeca;
- Flexibiliteit (uitbreiden of minder ruimte huren is eenvoudig te realiseren).

Parkeren
500 flexibele parkeerplekken.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Station Lelylaan ligt op loopafstand van het pand en is goed te bereiken met de metro (50 en 51) en tram (lijn 1, 2, en 17). Station Lelylaan biedt directe treinverbindingen naar verschillende delen van de stad en andere grote steden in Nederland. Verschillende buslijnen bedienen haltes in de nabijheid van het pand, waaronder buslijnen die via Station Lelylaan rijden.

Eigen vervoer
Het pand is gunstig gelegen nabij de ring A-10, een belangrijke snelweg die Amsterdam omringt. Deze locatie biedt eenvoudige toegang tot het pand voor automobilisten, zowel vanuit de stad als vanuit de omliggende gebieden. Met de ring A-10 in de nabijheid kunnen automobilisten snel en efficiënt reizen naar en van het pand.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan