Resultaten laden ...

Koninginnegracht 10

18 - 400 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Willemspark

Voor de verhuur bieden wij op deze unieke locatie diverse full-service kantoren aan. Clockwise The Hague is gelegen op een goed bereikbare locatie op de Koninginnegracht en beschikt over uitmuntende faciliteiten. Het gebouw beschikt over vier verdiepingen en is recentelijk hoogwaardig gerenoveerd, waarbij de nadruk heeft gelegen op het gebruik van warme en natuurlijke tonen, duurzaamheid en gebruik van voldoende groenvoorzieningen. In het gebouw is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden kantoren vanaf twee personen te huren.

Faciliteiten:
- Twee vergaderzalen voor maximaal 10 personen
- Breakout-ruimtes, kitchenettes en club lounges
- Evenementenruimtes
- Two Hands Café
- Beveiligde fietsenstalling
- Parkeerplaatsen aanwezig
- 24/7 toegang
- Onbeperkt, snel en veilig WiFi
- Een toegewijd ondersteunend kantoorteam; receptie
schoonmaak, onderhoud en beveiliging

Locatie:
Het gebouw is gelegen In het hart van de stad met in de directe omgeving voldoende winkels en horeca gelegenheden. Ook de bereikbaarheid per auto en OV is uitstekend te noemen. Zo bevindt zich de halte van tram 9 op loopafstand van het gebouw en geeft directe verbinding met NS-station Den Haag CS en Den Haag HS.

Beschikbaarheid
de beschikbare kantoren zijn gelegen op de eerste tot en met de derde verdieping. Hieronder een overzicht van de diverse mogelijkheden:
- Type 1: 2-persoonskantoor: Vanaf € 880,- per maand
- Type 2: 3-persoonskantoor: Vanaf € 1.470,- per maand
- Type 3: 4-5 persoonskantoor: Vanaf € 1.760,- per maand
- Type 5: 6-7 persoonskantoor: Vanaf € 2.000,- per maand
- Type 6: 8-12+ persoonskantoor Pp aanvraag

De getoonde huurprijs betreft een all-in huurprijs waarbij het gebruik van de faciliteiten, servicekosten, meubilair en internet.

Bereikbaarheid per auto:
Het gebouw heeft een directe verbinding met de snelwegen A4, A44, A12 en de A13. Je auto parkeren is geen enkel probleem door de aanwezigheid van een eigen parkeergarage. Den Haag Centraal Station ligt op loopafstand van het gebouw en de tramlijnen 1 en 9 stoppen recht voor de ingang. Ook het centrum is gelegen op loopafstand.