Resultaten laden ...

Kortestraat 4 a

252 m2 kantoorruimte te huur in Delden

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Delden-Centrum

LET OP: GEDURENDE DE EERSTE 12 MAANDEN IS ER EEN HUURKORTING VAN TOEPASSING TER GROOTTE VAN € 1.200,- EXCLUSIEF BTW.

ALGEMEEN
In het hart van het historische stadscentrum van Delden is deze representatieve commerciële ruimte gesitueerd. De Kortestraat is een zijstraat van de Langestraat en functioneert hoofdzakelijk als verbindingsstraat tussen de hoofdwinkelstraat en het winkelcentrum gesitueerd aan de Zuidwal. Aan de Zuidwal zijn o.a. Bakkerij ter Avest, Slagerij Jan Visschedijk en Medikamente Die Grenze gevestigd alsmede een Dirk van den Broek filiaal.

De commerciële ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 126 m² en een frontbreedte van ca. 7,7 meter. In de huidige indeling voorziet de commerciële ruimte in één open ruimte, een drietal afzonderlijke kantoor-/spreekruimtes en een pantry en een toilet. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om de indeling te wijzigen. Tevens behoren tot het gehuurde een tweetal kelderruimtes.

Recentelijk is de voorzijde van de commerciële ruimte volledig vernieuwd. Daarbij is houtwerk aan gebracht aan de buitenzijde waarbij de pui volledig is geïsoleerd en er tevens spouwmuurisolatie is aangebracht. Gelijktijdig is er isolerende HR++ beglazing aangebracht. Naast deze verduurzamingsmaatregelen is er al LED verlichting aanwezig en kan de commerciële ruimte volledig worden verwarmd en gekoeld m.b.v. airconditioning.

BEREIKBAARHEID
Delden kent een goede bereikbaarheid middels het openbaar vervoer of per auto. Het NS-station Delden, waar tevens het busstation is gelegen, is gesitueerd op ca. 250 meter afstand. Per auto is Delden eveneens goed bereikbaar, de op- en afritten van de A1 zijn gesitueerd op ca. 5 kilometer afstand.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 126 m² en is als volgt onderverdeeld:

Kelder: ca. 19 m²
Commerciële ruimte: ca. 107 m²
Frontbreedte: 7,7 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Aan de voorzijde van de commerciële ruimte zijn een aantal parkeerplaatsen gesitueerd op openbaar terrein. Aan de Kortestraat, Zuidwal en het Ressingplein is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bestemmingsplan Delden - Noord“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Centrum“ d.w.z. detailhandel, dienstverlenende bedrijven, kantoren, culturele voorzieningen en horeca categorie I.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Recentelijke gemoderniseerde gevel v.z.v. HR++ beglazing;
• Vloerbedekking;
• Systeemplafonds v.z.v. van LED verlichting;
• Airconditioning;
• Pantry;
• Toilet;
• Te openen ramen;
• Glasvezelbekabeling.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 175,- per maand, te vermeerderen met BTW. Verrekening van nutsvoorzieningen zal geschieden o.b.v. een tussenmeter. De onderstaande zaken zijn in de servicekosten inbegrepen:
• Water- en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Gebruikersheffingen en gemeentelijke belastingen;
• Onderhoud, inspecties en periodieke controle van technische installaties;
• Schoonmaakkosten van de beglazing buitenzijde;
• Assurantiepremie buitenbeglazing;
• Overige leveringen en diensten voor zover van toepassing;
• Administratiekosten van 5% over de totale kosten van leveringen en diensten en speciale voorzieningen.

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.350,- per maand, te vermeerderen met BTW. Deze huurprijs is exclusief een tijdelijk huurkorting ter grootte van € 100,- per maand en geldt voor een periode van maximaal 12 maanden.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan