Resultaten laden ...

Krijn Taconiskade 0 ong

115 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 215 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt IJburg Zuid

Het gebouw Jonas is dé vestigingslocatie van Amsterdam IJburg. Dit gebouw is gecertificeerd als BREEAM Outstanding met betrekking tot haar duurzaamheidsprestaties.

In Jonas komen verschillende facetten samen. Het is hét boegbeeld voor de nieuwe manier van wonen: bewust duurzaam, met de service van een hotel. Logeerkamers voor je gasten, een Huiskamer met een koffiebar, een eigen Dakstrand om op te zonnen, deelauto’s en een inpandige filmkamer. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Jonas is een stoer gebouw met een bijzonder warm hart en zorgt goed voor iedereen. Met duurzame woningen, fijne werkplekken, horeca en eigen film- en muziekprogrammering. In Jonas’ woon en werk je in een duurzaam gebouw, voorzien van alle comfort met veel extra services. Samen met Jonas’ genieten we van het leven op IJburg in Amsterdam.

In het gebouw bevinden zich op de begane grond verschillende commerciële ruimtes voor inspirerende bedrijven die duurzaam ondernemen. We zijn opzoek naar ondernemers die passen bij het concept van Jonas en een mooie bijdrage willen leveren aan deze unieke plek en community.

In de nabijheid bevinden zich fijne restaurants als NAP, DOK48 en de Marina Club Amsterdam allen samen met Jonas met een spectaculair uitzicht op het water.

LOCATIE
De commerciële ruimten liggen op de begane grond van het gebouw, die door het toonaangevende architectenkantoor Orange Architects is ontworpen. Gevelmaterialen zijn met zorg gekozen en er is goed nagedacht over de indeling van het gebouw. Vanuit het gebouw loop je de binnenhaven van IJburg op. Tevens hebben alle commerciële ruimtes zicht op het water en de haven.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is uitstekend bereikbaar vanaf de ringweg A10 middels S114 en richting de A1 via de S114 en door de Piet Heintunnel naar en het centrum van Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Door de uitstekende ligging van het gebouw is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het object is met de tram (lijn 26) en de bus (lijn 66) goed te bereiken.

DUURZAAMHEID
Het gebouw is gecertificeerd als BREEAM Outstanding.
BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. BREEAM-NL is in Nederland het keurmerk om nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties te beoordelen op duurzaamheidsprestatie.

BESTEMMING
De bestemming is Gemengd-2 en is als volgt verdeeld:
- Unit C.0.01: Horeca mogelijkheid voor restaurant locatie (dag-horeca).
- Unit C.0.02 t/m C.0.06: Kantoor.
- Unit C.0.07 : Horeca, kantoor.

METRAGE
Ca. 1.885 m² v.v.o. gelegen op de begane grond en als volgt verdeeld:
- Unit C.0.01: ca. 275 m² v.v.o.
- Unit C.0.02: ca. 360 m² v.v.o. (op te splitsen in twee delen).
- Unit C.0.03: ca. 340 m² v.v.o. (op te splitsen in twee delen).
- Unit C.0.04: ca. 320 m² v.v.o. (op te splitsen in twee delen).
- Unit C.0.05: ca. 150 m² v.v.o.
- Unit C.0.06: ca. 400 m² v.v.o. (inclusief souterrain).
- Unit C.0.07: ca. 40 m² v.v.o. (naast gelegen gebouw).

HUURPRIJS
- Unit C.0.01 Horeca ruimte: € 225,- per m² per jaar.
- Unit C.0.02 t/m C.0.06: € 215,- per m² per jaar.
- Unit C.0.07 Horeca ruimte: € 270,- per m² per jaar.
Alle bedragen te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct, in overleg.

OPLEVERNIVEAU
De commerciële ruimten zullen casco worden opgeleverd.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand/kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.