Resultaten laden ...

Laan der Verenigde Naties 65

294 - 588 m2 kantoorruimte te huur in Dordrecht

Kenmerken

Huurprijs € 130 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Handelskade en 's-Gravendeelsedijk
Bedrijventerrein Handelskade (Dordrecht)

Representatieve kantoorruimte te huur! Deze representatieve kantoorruimte is centraal gelegen aan de Laan der Verenigde Naties, op een prominente zichtlocatie vanaf de A16 en het water.

De ligging aan de Handelskade, waar binnenvaartschepen gratis kortstondig kunnen afmeren, is bijzonder te noemen!

De locatie is gelegen nabij de op- en afritten van de A16. Dit maakt dat u binnen enkele minuten via de A16, de N3 en ook de A15 kunt bereiken. Het centrum ligt op ca. 500 meter afstand. Daarnaast ligt het complex op loopafstand van het openbare parkeerterrein Weeskinderendijk, waar maar liefst 570 gratis parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Indeling:
In het totale complex bieden we twee verdiepingen aan. Deze verdiepingen kunnen bij elkaar als een geheel gehuurd worden, maar ook per verdieping.
Ca. 293,90 m2 kantoorruimte op de derde verdieping;
Ca. 293,90 m2 kantoorruimte op de vierde verdieping;

De hoofdentree van het complex bevindt zich aan de waterkant. De hoofdentree is recent volledig gerenoveerde en biedt middels de 2 aanwezige liften direct toegang tot uw kantoorverdieping.

Parkeerplaatsen:
Per verdieping zijn er 5 vaste toegewezen parkeerplaatsen beschikbaar welke gelegen zijn op eigen terrein.
Openbaar parkeren op straat is gratis.

Voorzieningen I
Het object zal vrij van huur en gebruik (leeg en ontruimd) worden opgeleverd in de alsdan verkerende staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- verwarming via gasgestookte cv-installatie met radiatoren;
- sanitaire ruimten voorzien van wit sanitair, antraciet vloertegels en witte wandtegels;
- brandslanghaspels;
- handbrandmeldinstallatie;
- personenliftinstallatie;
- parkeerterrein afsluitbaar met een slagboom;
- aluminium kozijnen met isolerende beglazing;
- luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
- basis klimaatinstallaties.

Voorzieningen II
In aanvulling op cq. in afwijking van de basisvoorzieningen, is verhuurder bereid samen met huurder in overleg te gaan omtrent nieuwe scheidingswanden, vloerafwerking en/of andere huurderinvesteringen.
Afhankelijk van huurperiode en huurprijs is verhuurder bereid (een deel van) de kosten van een turn-key oplevering voor diens rekening te nemen en/of te verdisconteren in de huurprijs.

Huurprijs
€ 130,00 per m² per jaar voor de kantoorruimte, exclusief BTW en servicekosten;
€ 750,00 per plaats per jaar voor de parkeerplaatsen, exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Minimaal vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast testellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.
Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een verrekenbaar voorschot worden berekend ter grootte van € 25,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, voor onder andere navolgende leveringen en diensten.
- elektra luchtbehandelinginstallatie en CV + verlichting algemene ruimte;
- waterverbruik (inclusief gebruiksdeel rioolrecht);
- gasverbruik verwarmingsinstallatie;
- onderhoud liftinstallatie (inclusief keuringen);
- onderhoud brandmeldsysteem en bliksemafleider / overspanningsbeveiliging;
- schoonmaakkosten en onderhoud algemene ruimten (m.n. entree/ trappenhuis);
- kosten glazenwasser;
- premie glasverzekering;
- administratiekosten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Datum van oplevering
In overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Wanneer u wilt kunt u ter plaatse kijken of deze locatie past bij uw bedrijf. Dit kan elke werkdag van de week! Bel, email, app ons voor het maken van een concrete afspraak!

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan