Resultaten laden ...

Laan van Langerhuize 1

988 - 1.010 m2 kantoorruimte te huur in Amstelveen

Kenmerken

Servicekosten € 50 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 204
Huur parkeerplaats € 1850 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Groenelaan
Bouwjaar 2010
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 10.260 m²

Perfectie tot in de puntjes! Kantoorruimte in een volledig turnkey gebouw met veel algemene faciliteiten en een serviceniveau naar keuze. . Het totale metrage van het gebouw is 57.000 m², waarvan nu ongeveer 6.000 m² beschikbaar is in bouwdeel A. Naast de kantoorruimte beschikt gebouw ‘Langerhuize Offices’ over een vergadercentrum, een grand café, een bar, PR-zaal etc. De faciliteiten kunnen ingehuurd worden naar behoefte. De parkeernorm is met 1:35 uitstekend te noemen. De afwerking van het gebouw is op alle fronten hoogwaardig. Het ontwerp (binnen en buiten) is van Marcel van der Schalk. Bij de realisatie zijn veelal natuurlijke materialen toegepast. Er is veel aandacht besteed aan akoestiek.

De dynamische vormen van het gebouw maken het gebouw zeer prettig om te gebruiken. In iedere vleugel is een pantry aanwezig en een zithoek die uitnodigt tot informeel overleg. De afstanden binnen de vleugels tot deze voorzieningen zijn niet meer dan 50 meter, een afstand waarbinnen de kans op regelmatige communicatie groot is. De vleugels van elke verdieping grenzen aan een groot atrium door middel van gemeenschappelijke balkons. Deze balkons verbinden de vleugels met elkaar en genereren visueel contact tussen de verdiepingen. Het atrium grenst aan de noordzijde tot de tweede verdieping aan een glazen wand en heeft tevens een glazen dak. De combinatie van de lay-out van het gebouw en de aanwezige faciliteiten maakt dat het uitstekend geschikt is voor de “Het Nieuwe Werken”.
Iedere afdeling heeft een eigen ruimte met vaste of flexibele werkplekken. Er is gekozen voor oases (open werkruimtes) en zo min mogelijk ‘eigen’ kamers.

Langerhuize Offices ademt duurzaamheid. In materialen en in techniek. Zo is in het hele gebouw bamboehout verwerkt. Dat wordt geoogst zonder de moederplant te beschadigen. Het groeit snel, is biologisch afbreekbaar en beter voor het milieu dan gewoon hout. Een ander groen aspect van Langerhuize is de koude- en warmteopslag. Overtollige warmte wordt ondergronds opgeslagen voor koudere periodes en andersom. Daarmee wordt energie bespaard. Net als met de daglichtgeregelde armaturen en de aanwezigheidsdetectie in alle ruimtes, waarmee de licht- en klimaatregeling wordt aangestuurd.

Locatie
Langerhuize Offices is gelegen aan de A9 waardoor het gebouw goed te zien is vanaf de snelweg. Met de auto via de A9 afrit Ouderkerk aan de Amstel/ Amstelveen Oost maakt de locatie uitstekend bereikbaar.

OPENBAAR VERVOER
Per openbaar vervoer is het kantoor te bereiken vanaf het station Zuid met sneltram 51. Nabij het kantoor op de halte Burgemeester Boersweg Laan van Langerhuize stoppen de volgende bussen: Buslijn 300 vanuit Haarlem/Schiphol en vanuit Station Amsterdam Bijlmer Arena. Buslijn 146 vanuit Uithoorn Busstation en vanuit Station Amsterdam Bijlmer Arena.

Parkeren
Parkeernorm 1:35 m² v.v.o. resulteert in 204 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage.

€ 1,850.00 per plaats per jaar.

Faciliteiten
KPMG gebruikt een groot deel van het gebouw en is volledig up and running. KPMG is bereid om sommige algemene ruimten en services te delen met nieuwe medegebruikers. Het delen van faciliteiten heeft betrekking op onderstaande ruimten en/of services:
• Bedrijfsrestaurant;
• Vergadercentrum;
• PR-Zaal;
• Grand Café;
• Bar;
• Rookvoorziening;
• Kolfruimte;
• Doktersruimte;
• Douches/kleedruimte;
• Invalidetoilet;
• Receptiediensten.

Lunchen kan in het bedrijfsrestaurant van 11:30 tot 13:30 uur. Het assortiment is vers, biologisch, ecologisch, huisgemaakt, gezond en gevarieerd. Het Grand Café is iedere dag van 8:00 tot 18:00 uur geopend. Naast verse koffie kun je daar terecht voor de patisserie, broodjes en verse sappen.

Opleveringsniveau
Architectenbureau Marcel van der Schalk was verantwoordelijk voor het ontwerp van zowel het exterieur als het interieur. De buitenzijde wordt gekenmerkt door de golvende en organische structuur. De binnenzijde heeft een aangename akoestiek. Licht en lucht krijgen alle ruimte door het enorme atrium.

Het object zal worden opgeleverd inclusief:
• Zeer royale en luxe entree met bemande receptie (ook in het weekend);
• Natuurstenen vloeren in de algemene delen;
• Vloerbedekking in de kantoorruimte;
• Systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen in de kantoren;
• Stucplafond met ingebouwde LED verlichting in de algemene delen;
• Hoogwaardige scheidingswanden deels met houten kozijnen;
hoogwaardige topkoeling;
• Sanitaire groepen per verdieping;
• Pantry per verdieping;
• Liftkern met 2 liften.

Optioneel: turn-key oplevering inclusief meubilair (Ahrend). Het exacte opleveringsniveau zal in nader overleg met huurder worden vastgesteld.