Resultaten laden ...

Laarderhoogtweg 7

908 - 1.359 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1500
Huur parkeerplaats € 113 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk
Bouwjaar 2002
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 1.551 m²

Object
Het kantoorgebouw is gelegen in Amsterdam Zuidoost en direct gelegen aan de A9. Het totale metrage bedraagt circa 7.550 m² v.v.o. verdeeld over de kelder, begane grond tot en met de 6de verdieping. Voor de verhuur is ca. 4.541 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, gelegen vanaf de kelder tot en met de derde verdieping.

In het gebouw is RAET gevestigd op de bovenste verdiepingen. De eerste verdieping beschikt over een vide met een hoogte van circa 4 meter.

Locatie
Het kantoorgebouw is gesitueerd op een herkenbare locatie in Amsterdam Zuidoost aan de A9. Amsterdam Zuidoost beschikt over een grote diversiteit aan voorzieningen. In de directe nabijheid zijn gelegen het ArenA winkelboulevard, Pathe´ bioscopen, Johan Cruijff ArenA, AFAS Live alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. De geplande verdere ontwikkeling van het gebied rondom de Amsterdam ArenA en de Amsterdamse Poort zal een positieve bijdrage leveren aan een nieuw stedelijk gebied dat zal uitgroeien tot een nieuw stadscentrum: ArenA Boulevard, waar men kan werken, winkelen, sporten, wonen en uitgaan. In de directe omgeving bevinden zich de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, BT, Cisco, de Bijenkorf, Stryker, adidas, Europeesche Verzekeringen, ING, Kas Bank, American Express, Deutsche Bank en Telfort.

Bereikbaarheid
Per auto
De locatie is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A2 en indirect via de rijkswegen A1 en A9 en de ring A10. Luchthaven Schiphol en de Amsterdamse binnenstad liggen op respectievelijk 20 en 5 kilometer afstand en zijn snel te bereiken.
Per openbaar vervoer
Het kantoorgebouw is per openbaar vervoer goed te bereiken via metrostation Bullewijk die in directe verbinding staat met station Bijlmer ArenA. Binnen de vernieuwing van het gebied neemt het station Amsterdam Bijlmer ArenA een belangrijke plaats in. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent, een directe busverbinding tussen station Haarlem en station Amsterdam Bijlmer ArenA via Luchthaven Schiphol.

Beschikbare vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 4.541 m² v.v.o. kantoorruimte. Verdeeld als volgt:
Begane grond 908 m² v.v.o.
1ste verdieping 1.359 m² v.v.o.
2de verdieping 1.130 m² v.v.o.
3de verdieping 1.144 m² v.v.o.
Totaal 4.541 m² v.v.o.

Archief 242 m² v.v.o.

Parkeren
De parkeerplaatsen zijn verdeeld over de parkeergarage en het buitenterrein. Momenteel zijn er 113 parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeernorm is 1:40.

Huurprijs
Kantoorruimte
Vanaf € 195,- per m² per jaar.

Parkeerplaatsen
€ 1.500,- per parkeerplaats per jaar.

Bedragen dienen vermeerderd te worden met BTW.

Servicekosten
N.t.b.

Opleveringsniveau
Het gebouw wordt in casco gerenoveerde staat opgeleverd.

Huurtermijn
Minimaal 5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden

Huuringangsdatum
In overleg.