Resultaten laden ...

Lange Kleiweg 50 - 62

20 - 12.250 m2 kantoorruimte te huur in Rijswijk

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Plaspoelpolder

OMSCHRIJVING
Campus Seven Cities is een kantorencampus in Rijswijk gelegen nabij het treinstation en bestaat uit een zevental gebouwen. De kantoorruimten maken deel uit van het zogenaamde Campus Offices-concept. Dit concept biedt inspirerende en flexibele werk- en ontmoetingsplekken voorzien van allerlei faciliteiten. Wij bieden in dat kader kant-en-klare kantoorkamers aan, maar ook reguliere kantoorverdiepingen.

OVER CAMPUS OFFICES
Wij geloven dat de ruimte waarin je opereert de ontwikkeling van jouw organisatie moet stimuleren. Dit doen wij door ruimte en inrichting modulair in te zetten. Wij bieden een kantooromgeving die zich aanpast aan de ontwikkelingen van jouw organisatie. Een omgeving waar naast werk ook ruimte is om te ontmoeten, bewegen, groeien en ontspannen.

Elke Campus Offices-locatie beschikt over kantoorfaciliteiten die jouw werkzaamheden optimaal ondersteunen. Als huurder mag je gebruik maken van de faciliteiten op alle locaties. Je bent dus vrij om in een andere stad te vergaderen, maar je kunt bijvoorbeeld ook op een andere locatie sporten of in het sociale hart werken. Het aanbod verschilt per locatie en voor alle faciliteiten geldt dat ze bij de prijs zijn inbegrepen.

BEREIKBAARHEID
De op- en afrit van de rijksweg A4 (Den Haag - Leiden - Amsterdam) is vanaf de campus binnen enkele minuten te bereiken. Vanaf de rijksweg A4 is er een verbinding met de rijkswegen A12 (Den Haag - Gouda - Utrecht) en A13 (Den Haag - Delft - Rotterdam).

Het NS-station Rijswijk bevindt zich op loopafstand (400 meter/5 minuten) van de campus. Dit is een regionaal openbaar vervoersknooppunt waar vele tram-, bus- en treinverbindingen samenkomen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is dan ook uitstekend.

PARKEREN
We beschikken over een ruim parkeerterrein voor alle ondernemers. De prijs voor een parkeerplaats bedraagt €66,70 excl. BTW per maand.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Vloer met industriële vloerafwerking dan wel vloerbedekking
- Afwerking met dan wel zonder systeemplafond met (nieuwe) LED-verlichting
- Verwarming d.m.v. radiatoren of convectoren met thermostaatknoppen
- Ventilatie met topkoeling
- Te openen ramen
- Personenlift(en)
- Gesausde binnenwanden (wit)
- Sanitaire voorziening(en) op de verdieping
- Pantry(‘s) op de verdieping

HOSPITALITY-FACILITEITEN
- Inrichting en management van de gemeenschappelijke ruimten
- Elektrische sloten en sensors (temperatuur, luchtkwaliteit en lichtsterkte)
- Schoonmaak van het gehuurde
- Koffie en thee
- Gebruik vergaderfaciliteiten
- Gebruik gameroom
- Gebruik sportschool
- Lunchvoorziening, waarbij consumpties kunnen worden afgerekend tegen een gesponsorde prijs
- Internet (glasvezel 200/200 verbinding) en WiFi
- App(licatie) t.b.v. toegangscontrole, reserveringen, sensors
- Webportal t.b.v. gehuurde en kantoorinrichting

HUURPRIJZEN REGULIERE KANTOORVERDIEPINGEN
Kantoorruimte: €125,- per m² per jaar, excl. BTW
Servicekosten: €55,- per m² per jaar, excl. BTW
Hospitality servicekosten: €39,- per m² per jaar, excl. BTW. Voor zover huurder de schoonmaak van het gehuurde zelf wenst te (laten) verzorgen, bedragen de hospitalitykosten € 27,50 per m² per jaar, excl. BTW
Optioneel: werkplek (bureau en bureaustoel): vanaf €35,- per maand, excl. BTW

HUURPRIJZEN KANTOORKAMERS
Kantoorruimte vanaf ca. 20 m² tegen een all-in prijs vanaf € 699,- per maand, excl. BTW. Vast tarief zonder enige jaarlijkse afrekening, inhoudende huur kantoorruimte, servicekosten en gebruikmaking van de (hospitality) faciliteiten.

HUURTERMIJN
Naar wens van de huurder. Zo is er de mogelijkheid om voor een lange(re), vaste periode te huren dan wel voor een korte of onbepaalde tijd. De reguliere kantoorverdiepingen worden in de basis aangeboden voor een lange(re), vaste periode.

ZEKERHEID
Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie conform ROZ-model te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden maand huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde BTW.

HUURIJSWIJZIGING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor een BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Verhuurder hanteert een eigen model huurovereenkomst, gebaseerd op het ROZ-model voor kantoorruimte (2015).

AANVAARDING
In overleg doch per direct mogelijk.

INTERESSE ?
Heeft u interesse en/of vragen over het object?
Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!