Resultaten laden ...

Lange Voort 68

1.965 m2 kantoorruimte te huur in Oegstgeest

Kenmerken

Huurprijs € 145 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oudenhof

Algemeen
Zeer markant en uniek zelfstandig kantoorgebouw gelegen in het groene Oegstgeest, in de nabije omgeving van Kasteel Poelgeest en omliggend overwegend luxe woningbouw.
Bijzonder is tevens dat het een één laags kantoorgebouw betreft, waardoor de onderlinge communicatie optimaal is. De huidige indeling is eenvoudig aan te passen, nu is de indeling overwegend een indeling van allerlei zelfstandige kantoorruimten maar eenvoudig te wijzigen naar moderne concepten zoals flex-office of shared office space.

Bereikbaarheid
Auto: Het complex is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 (Den Haag-Amsterdam), maar ook vanuit Leiden StationCentrum is het uitstekend bereikbaar.

Openbaar vervoer: Bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend, NS Station Leiden Centraal ligt op ca. 10 minuten met de fiets, nagenoeg alle de busverbindingen hebben daar een halte. Op zeer korte afstand is een bushalte aanwezig met directe aansluiting op het NS station.

Oppervlakte indeling
Het object omvat een éénlaags kantoorgebouw met een totaal van 655 m² VVO., dankzij de indeling is het object tevens zeer geschikt voor multifunctioneel gebruik van showroom/presentatieruimte met kantoor, maar ook als Medisch Centrum zou het geschikt zijn.

Parkeermogelijkheden
Er zijn circa 13 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Tevens zijn er voldoende overige parkeerplaatsen aanwezig op openbaar terrein.

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige staat opgeleverd, onder meer voorzien van:
• Representatieve entree voorzien van natuurstenen vloer en vergaderruimte;
• Receptiebalie;
• Personeelsingang;
• Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
• Pantry / keuken;
• Dubbele toiletgroep;
• Scheidingswanden (bestaande indeling);
• CV-verwarming;
• Brandmeldinstallatie;
• Inbraakalarminstallatie;
• Kabelgoten;
• Mechanische ventilatie met koeling;
• Lamellen / luxaflex / vitrage;
• Thermische / dubbele beglazing;
• IT infrastructuur;
• Laadpaal voor elektrische auto’s.
Afwijkend opleveringsniveau en/of indeling in overleg met verhuurder nader te bepalen.

Huurprijs
Kantoorruimte : Vanaf € 145,- per m² per jaar, excl. BTW (prijspeil november 2022)

Servicekosten
Voorschotbedrag van € 35,- per m² per jaar.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.
Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurtermijn
5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst met 5 jaar te verlengen.
(Afwijkende huurtermijnen bespreekbaar).

Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), inclusief de bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer
Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan van der Kooij Bedrijfsmakelaars deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Aan de samenstelling van
deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan