Resultaten laden ...

Larenweg 72 -96

330 - 2.425 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Maaspoort
Bedrijventerrein MAASPOORT

Locatie
Het kantoorpand aan de Larenweg is gelegen op bedrijventerrein De Maaspoort in Den Bosch. De Maaspoort ligt ten noorden van Den Bosch en bevindt zich dicht bij de snelwegen A59 en A2. Hierdoor is de bereikbaarheid met eigen vervoer prima te noemen.

Met een bushalte letterlijk voor de deur is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer eveneens uitstekend. In de directe omgeving van het pand bevinden zich onder andere de bedrijven Colasit, Moonen Bouw, Vriesoord en ITAB.

Object
Voor verhuur zijn gebouw A en gebouw B beschikbaar met een totale verhuurbare oppervlakte van circa 2.425 m², verdeeld over drie bouwlagen. Deelverhuur per gebouw of bouwlaag is bespreekbaar. In het pand is een complete infrastructuur voor een callcenter aanwezig.

Gebouw A (circa 990 m²) is opgebouwd uit kantoorruimte op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Gebouw B (circa 1.435 m²) beschikt naast de indeling van gebouw A nog een technische ruimte op de derde verdieping.

Het gehele kantoorpand verkeert in een uitstekende staat en heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau. Het biedt ruimte aan kantoorkamers en open vloervelden waardoor diverse manieren van werken mogelijk zijn.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd inclusief:
- entree voorzien van schuifdeuren;
- lift;
- natuurstenen vloer;
- deurdetectiesysteem;
- dames- en herentoilet per bouwlaag;
- invalidetoilet;
- pantry per bouwlaag;
- topkoeling en mechanische ventilatie;
- zonwerende beglazing;
- kabelgoten voorzien van Cat. 5;
- patchkasten;
- glasvezel;
- radiatoren;
- vloerbedekking;
- alarmsysteem;
- brandblusvoorzieningen;
- noodtrap;
- noodaggregaat voor het gehele pand;
- centraal licht bedieningspaneel.

Parkeren
Het kantoorpand beschikt over een ruim buitenterrein met fietsenstalling en parkeerplaatsen rondom het gehele gebouw. Voor verhuur zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het parkeerterrein is tevens op twee plaatsen voorzien van slagbomen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan